Witajcie Panowie
Przy wrzuceniu do koszyka telefonu i oferty w T-Mobile wyskakuje mi okno w którym wybieram numer telefonu jak i usługi dodatkowe.
Nie ma dokładnej wzmianki - czy aby na pewno wszystkie te usługi dodatkowe są darmowe? Tak jest podane - jednak nie jest to dokładnie określone.
Mam na myśli to okno:
Te usługi są na miesiąc i cały czas są darmowe?
Nie 'gryzą się' w żaden sposób PAKIET 1000 SMS/MMS i 1200 SMS/MMS ?
Zatem za friko otrzymam 2200 SMS/MMS miesięcznie ?
Proszę logicznie mi to wyłumaczyć, bo nie tyle co nie rozumiem - nie widzę sensu w tym zestawieniu usług dodatkowych....
Co znaczy BLUECONNECT w telefonie oraz ZAWSZE BIZNES.
Swoją drogą 'inteligent' który to wymyślił myśli że ludzie znają wszystkie usługi dodatkowe oferowane przez Tmobile - skąd mam wiedzieć co to jest ZAWSZE BIZNES skoro nie ma tam nigdzie objaśnienia ani żadnego regulaminu. Oczywiście wszystko można wygooglować.
Pozdrawiam dzięki za objaśnienie.
Przy wrzuceniu do koszyka telefonu i oferty w T-Mobile wyskakuje mi okno w którym wybieram numer telefonu jak i usługi dodatkowe.
Nie ma dokładnej wzmianki - czy aby na pewno wszystkie te usługi dodatkowe są darmowe? Tak jest podane - jednak nie jest to dokładnie określone.
Mam na myśli to okno:

Te usługi są na miesiąc i cały czas są darmowe?
Nie 'gryzą się' w żaden sposób PAKIET 1000 SMS/MMS i 1200 SMS/MMS ?
Zatem za friko otrzymam 2200 SMS/MMS miesięcznie ?
Proszę logicznie mi to wyłumaczyć, bo nie tyle co nie rozumiem - nie widzę sensu w tym zestawieniu usług dodatkowych....
Co znaczy BLUECONNECT w telefonie oraz ZAWSZE BIZNES.
Swoją drogą 'inteligent' który to wymyślił myśli że ludzie znają wszystkie usługi dodatkowe oferowane przez Tmobile - skąd mam wiedzieć co to jest ZAWSZE BIZNES skoro nie ma tam nigdzie objaśnienia ani żadnego regulaminu. Oczywiście wszystko można wygooglować.
Pozdrawiam dzięki za objaśnienie.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2012, 11:13 przez mls38, łącznie zmieniany 1 raz.