• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 204 z 217
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 217

#583979  autor: st.konsultant
 21 wrz 2012, 23:26
billiejoe pisze:
billiejoe pisze: To jakie wyjście :?: 8 lat w sieci i "kowalski" na starcie w tym abonamencie ma 250mb za free a ja zupełnie nic :?: W takim razie o co walczyć bo chyba jakieś możliwości negocjacji są prawda :?:
Oferta nie jest za ciekawa, ale nie wymyślaj, że nowy Klient ma to samo i paczkę BC w taryfie.
Nowi Klienci bez telefonu nie mają żadnego pakietu BC. Mogą dokupić sobie 100 lub 300 MB w normalnej cenie.

http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... z_telefonu
Miałem na uwadze tą ofertę na dzień dobry za 29,90:

KLIK
Porównujesz oferty z telefonem do ofert bez aparatu? :roll:
Zupełnie inne wysokości abonamentów, inne długości umów... :lol:

#584003  autor: ciekawy
 22 wrz 2012, 02:29
dużo jest o telefonach i minutach, czyli standard ale ja chciałbym poruszyć temat netu mobilnego.

co ciekawego sieć może zaoferować na przedłużenie umowy mobilnego netu ? - co najczęściej T proponuje jak klient chce przedłużyć umowę na net mobilny ? i czy klient musi składać wypowiedzenie umowy, żeby dostał lepsze warunki ?

#584072  autor: DiAbOlO
 22 wrz 2012, 12:56
billiejoe pisze:
DiAbOlO pisze:
billiejoe pisze: To jakie wyjście :?: 8 lat w sieci i "kowalski" na starcie w tym abonamencie ma 250mb za free a ja zupełnie nic :?: W takim razie o co walczyć bo chyba jakieś możliwości negocjacji są prawda :?:
A może warto rozważyć ofertę z telefonem? Za dodatkowe 6zł miesięcznie będzie telefon i 500MB iso 100MB internetu...
Na jakiej podstawie to dodatkowe 6zł miesięcznie piszesz :?: Najmniejszy abonament z telefonem to 49.90 nie negocjowane, nie wiem jak ostatecznie...
A zajrzałeś chociaż na pierwszą stronę tematu? Bo m.in. na jej podstawie piszę...

...:::DiAbOlO:::...

#584073  autor: billiejoe
 22 wrz 2012, 13:20
DiAbOlO pisze:
billiejoe pisze:
DiAbOlO pisze: A może warto rozważyć ofertę z telefonem? Za dodatkowe 6zł miesięcznie będzie telefon i 500MB iso 100MB internetu...
Na jakiej podstawie to dodatkowe 6zł miesięcznie piszesz :?: Najmniejszy abonament z telefonem to 49.90 nie negocjowane, nie wiem jak ostatecznie...
A zajrzałeś chociaż na pierwszą stronę tematu? Bo m.in. na jej podstawie piszę...
Prawie wszystko już się wyjaśniło, brnąłem w błędzie bo nie do końca rozumiałem to wszystko ale po rozmowie z konsultantem jestem mądrzejszy :wink: Dzwoniło utrzymanie klienta, samo z siebie po moich mailach, propozycja na teraz:

45zł 240min 500mb na 15 miesięcy i za 1zł C5-00 lub samsung mini II

Oferta wydaje się być ciekawa zwłaszcza że przeczytałem kilka ostatnich stron (pierwszą także :oops: ) i chyba ciężko o więcej, jak myślicie :?: Jeszcze pytanko, jaka jest szansa na negocjację ceny telefonu z ostatniego cennika? Udało się komuś zbić kwotę?

#584090  autor: mrbzyq
 22 wrz 2012, 14:11
billiejoe - z ceną telefonu na pewno nic już nie zdziałasz.
Ciekawi mnie jednak te 15 miesięcy - to chyba w przypadku ofert bez telefonu. Aneksy z aparatami są minimum na 24 m-ce.
Jesteś pewien tego co napisałeś ?

#584093  autor: billiejoe
 22 wrz 2012, 14:43
mrbzyq pisze:billiejoe - z ceną telefonu na pewno nic już nie zdziałasz.
Ciekawi mnie jednak te 15 miesięcy - to chyba w przypadku ofert bez telefonu. Aneksy z aparatami są minimum na 24 m-ce.
Jesteś pewien tego co napisałeś ?
Racja, teraz widzę że mam na kartce po której bazgrałem napisane małym druczkiem 24m...

#584102  autor: Alvaro
 22 wrz 2012, 15:36
witam jaka jest minimalna długość oferty abonamentowej bez telefonu, da się zejść poniżej 15 miesięcy?

#584146  autor: xprox3000
 22 wrz 2012, 19:16
Witam

Mam takie pytanie

Poszukuje oferty no limit,aktualnie mam abonament w tmobile klient indywidualny

Interesuje mnie dobra cena abo+telefon lub sam abonament i telefon kupię na allegro

Na jakie zniżki moge liczyć po zlozeniu wypowiedzenia?
Na stronie abonament kosztuje (bez tel) 79zl czy moge dostać do tego jakiś rabat?

#584244  autor: SACZI
 23 wrz 2012, 12:25
Alvaro pisze:witam jaka jest minimalna długość oferty abonamentowej bez telefonu, da się zejść poniżej 15 miesięcy?
Zdaje się, że na 12 miesięcy.

xprox3000 pisze:Witam

Mam takie pytanie

Poszukuje oferty no limit,aktualnie mam abonament w tmobile klient indywidualny

Interesuje mnie dobra cena abo+telefon lub sam abonament i telefon kupię na allegro

Na jakie zniżki moge liczyć po zlozeniu wypowiedzenia?
Na stronie abonament kosztuje (bez tel) 79zl czy moge dostać do tego jakiś rabat?
http://telepolis.pl/forum/viewtopic.php ... sc&start=0

#584574  autor: dziubek123
 25 wrz 2012, 08:11
Witam
Dostałem propozycję Rodzina 110, 900 minut +1GB za 99zł, Następna wyższa oferta to Rodzina 140 za 129 zł, Czy da się zejść z tą R140 do około 110zł, jeśli nie to nie przedłużę umowy.

#584580  autor: BW06
 25 wrz 2012, 09:17
jak ktos moze to niech poda link do cennika telefonow w t-mobile dla nowych klientów i przy przedłużeniu. Wiem ze cennik byl gdzies tu wrzucony ale nie moge go jakos znowu znalesc. I takie pytanie co ile mniej wiecej zmienia sie cennik telefonow?

#584581  autor: dziubek123
 25 wrz 2012, 09:21
O to chyba chodzi:
LINK
Nie ma reguły co to częstotliwości zmian, w Lipcu i Sierpniu zmieniał się kilka razy ale we Wrześniu jest cały czas ten sam.

#584586  autor: BW06
 25 wrz 2012, 09:44
dziubek123 pisze:O to chyba chodzi:
LINK
Nie ma reguły co to częstotliwości zmian, w Lipcu i Sierpniu zmieniał się kilka razy ale we Wrześniu jest cały czas ten sam.
dzieki za link. o to mi chodzilo.

Pytam sie dlatego ze umowa mi sie kończy w połowie stycznia a juz od jakiegoś czasu mam ofertę i ta standardowa ktora daja na stronie iBOA i pisalem tez do nich maila co mi proponują. Oczywiscie narazie sie wstrzymam bo ceny zapewne jeszcze spadną,chociaz z tego co widac niektore ceny modeli ida w górę.
 #584671  autor: perkoz
 25 wrz 2012, 17:56
witam. po negocjacji udało mi sie otrzymać za 59zł 400 minut i 500mb ( podobno spakowane i faktycznie jest 1,5 GB) do tego telefon z cennika.

#584704  autor: irbiss
 25 wrz 2012, 20:37
Ja również dostałem 400 minut i 500 MB (blueconnect 22) za 59 zł + telefon z cennika. Dodatkowo jeszcze wyssałem od nich 1000 SMS/MMS miesięcznie do wszystkich. Sprawę załatwiałem z salonie, nie przez BOA.
 #584727  autor: krzy$iek
 25 wrz 2012, 21:51
Koledzy i koleżanki mam pytanie

Wynegocjowałem z SUK nowe warunki umowy tj przedłużenie umowy w formie aneksu, Konsultant zaproponował mi abonament miesieczny w wys. 59 zł brutto w ramach którego otrzymałem 400 darmowych minut do wszystkich operatorów, internet 500 MB oraz telefon Samsung Galaxy ACE II za 199 zł. Problem w tym iż logując się poprzez iboa w dostepnych usługach i informacjach w taryfie nie ma nigdzie wskazania o dostępie do darmowego w ramach abonamentu internetu.
Kontaktowałem sie w tej sprawie z konsultantem ktory również potwierdził iż nie widzi włączonej usługi i ma przekazać moje zgłoszenie konsultatntowi który ze mna ustalał warunki aneksu.
Czy mieliście podobną sytuacje i jak należy się zachować by wyegzekwować to co zostało wynegocjowane. Informacyjnie wskazuję iż nie minął jeszcze 10 dniowy termin do odstąpienia od umowy zawartej na odległość. Co byście radzili w sytuacji gdy nie zostaną podjete przez BOK działania mające na celu wyjasnienie tej sytuacji.
Dzięki za odp.

#584732  autor: Zrazik
 25 wrz 2012, 22:02
Dziś rozmawiałem z iBOA i dowiedziałem sie następującej rzeczy:
Podobno na ok 5 miesięcy przed końcem umowy T-mobile przygotowuje ofertę dla klienta ale z założeniem że weźmie on abonament wyższy niż posiada do tej pory(liczy się średnia rachunków) - w efekcie mimo "nękania" mojej osoby co chwilę telefonami z iBOA w sprawie "atrakcyjnej" oferty muszę czekać aż będę miał co najmniej 2 miesiące do końca umowy, wówczas będą mogli mi przedstawić ofertę na kwotę niższą a niżeli nasza średnia rachunków.

Dodatkowo chciałem zapytać czy np: po utargowaniu abonamentu za 59 zł (400 min) i 500 MB internetu jest szansa dostać telefon o tzw 100 zł mniej niż w cenniku? komuś to się udało?:P z tego co wyczytałem (a na bieżąco śledzę forum od ok 220 strony:P) to nic więcej sie nie da ugrać ale czekam na potwierdzenie.

#584744  autor: Bodek05
 25 wrz 2012, 22:54
Prędzej na cud :P i czytaj pierwszy post a potem możesz te 220 kolejne. Cena telefonu stała

T_Mobile

#584796  autor: willy26
 26 wrz 2012, 09:14
Zrazik pisze:Dziś rozmawiałem z iBOA i dowiedziałem sie następującej rzeczy:
Podobno na ok 5 miesięcy przed końcem umowy T-mobile przygotowuje ofertę dla klienta ale z założeniem że weźmie on abonament wyższy niż posiada do tej pory(liczy się średnia rachunków) - w efekcie mimo "nękania" mojej osoby co chwilę telefonami z iBOA w sprawie "atrakcyjnej" oferty muszę czekać aż będę miał co najmniej 2 miesiące do końca umowy, wówczas będą mogli mi przedstawić ofertę na kwotę niższą a niżeli nasza średnia rachunków.
No to lepiej porozmawiaj z SUK :) Ja dotychczas miałem abonament nieco ponad 100zł a bez problemu 5 m-cy przed końcem umowy przedłużyłem na wcześniej tu już opisywanych warunkach z SUK i obniżyłem kwotę abonamentu do 45zł :)
 #584797  autor: mateo_b88
 26 wrz 2012, 09:24
krzy$iek pisze:Koledzy i koleżanki mam pytanie

Wynegocjowałem z SUK nowe warunki umowy tj przedłużenie umowy w formie aneksu, Konsultant zaproponował mi abonament miesieczny w wys. 59 zł brutto w ramach którego otrzymałem 400 darmowych minut do wszystkich operatorów, internet 500 MB oraz telefon Samsung Galaxy ACE II za 199 zł. Problem w tym iż logując się poprzez iboa w dostepnych usługach i informacjach w taryfie nie ma nigdzie wskazania o dostępie do darmowego w ramach abonamentu internetu.
Kontaktowałem sie w tej sprawie z konsultantem ktory również potwierdził iż nie widzi włączonej usługi i ma przekazać moje zgłoszenie konsultatntowi który ze mna ustalał warunki aneksu.
Czy mieliście podobną sytuacje i jak należy się zachować by wyegzekwować to co zostało wynegocjowane. Informacyjnie wskazuję iż nie minął jeszcze 10 dniowy termin do odstąpienia od umowy zawartej na odległość. Co byście radzili w sytuacji gdy nie zostaną podjete przez BOK działania mające na celu wyjasnienie tej sytuacji.
Dzięki za odp.
Podobną sytuacje miałem kiedy dostając przesyłkę z kurierem otrzymałem komplet dokumentów aneksu jak dla zwykłego przedłużenia a nie przez SUK. Zadzwoniłem do BOA że miałem mieć "umowę" na 25 zł a nie na 39,9, na co konsultant stwierdził że w systemie ma rzeczywiście 39,9 i że umowa była via SUK i "ktoś się kiedyś ze mną skontaktuje". No to się k... pytam ile mam czekać na kontakt dzień, tydzień? na co konsultant mówi: "Jak będzie ten ktoś w pracy".
Rozłączylem się i dzwonię jeszcze raz i OD RAZU mówię żeby połączyli mnie do SUK i tam konsultant powiedział że ustalenia z nimi nie są widoczne w zwykłym BOA i żeby tu cytat: "absolutnie nie kontaktować się z nikim z BOA tylko od razu prosić o przełączenie do nas, choćby z najmniejszą sprawą jak włączenie/wyłączenie pakietów".
Tak więc zadzwoń do BOA i poproś o przełączenie do SUK - tam powinno być wszystko ok:)
  • Strona 204 z 217
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204
  • 205
  • 206
  • 217
  • 1
  • 202
  • 203
  • 204