• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #58038  autor: Lesiu_gda
 03 mar 2006, 21:52
Jak w temacie.Ktory waszym zdaniem lepszy i dlaczego?Na ktorego mam sie nastawic?

#58047  autor: zol82
 03 mar 2006, 22:16
co X700? Samsung czu Panasonic?

[ Dodano: 2006-03-03 22:24 ]
Poczekaj chwile, zaraz sie znajdzie kilku nabijaczy punktów "pomógł" co bedą ci opisywać jego funkcje, a znając życie to jednego z tych telefonów nawet nie mieli w ręku.( bo zapewne chodzi Ci o Samsunga X700)
To ja ci radze abyś zobaczył w danych technicznych obu telefonów i bedziesz miał to samo.

Ja ewentualnie moge sie wypowiedzieć na temat SE k750i ale muszą być też opinie użytkowników Samsunga.

#58141  autor: tomekk
 04 mar 2006, 11:47
Samsung x700 bardziej mi sie podoba z wyglądu... Ale nie ma on nic co by go stawiało wyzej nad SE k750i :wink: . SE jest telefonem kompletnym.... i własnie jego bym wybrał :wink:

#58171  autor: Lesiu_gda
 04 mar 2006, 13:49
Dzieki chlopaki :D

[ Dodano: 2006-03-04 13:58 ]
Tak se patrze i niewiele rozni te sluchawki.Se ma 2Mpix a samsung 1.3 Se ma IrDA, samsung nie ma. Jeszcze karty pamieci jeden MS drugi TF, a wlasnie nie wie ktos jakie max karty do samsunga ide wlozyc? I jak to generalnie jest z tymi kartami, nie ma z nimi klopotow? Dopowiem jeszcze ze samsung wizualnie bardziej przypadl mi do gustu, no i jest znacznie tanszy od SE. Moze powiem jeszcze na czym mi zalezy, robie duzo zdjec, takze aparat jest bardzo wazny, zalezy mi rowniez na dobrym wyswietlaczu.Mp3 i radio tez jest wymagane.To takie moje niezbedne minimum, ktore telefon musi spelnic, takze pomozcie mi zdecydowac sie na ktorys z tych:)

#58193  autor: Vin
 04 mar 2006, 14:34
TF są tylko do 512MB...
a MS do 2GB :D

#58205  autor: zol82
 04 mar 2006, 14:59
Samsung dużo tańsz?
Ceny są porównywalne nawet na allegro taniej kupisz SE. ( masz karte pamieci 64 w zestawie)
Jeśli chodzi ci o zdjęcia to radze K750i, do tego naprawde barzdzo dobry odtwarzacz mp3

#58411  autor: Lesiu_gda
 05 mar 2006, 01:41
Zol a mozesz jakas fotke rzucic?

#58412  autor: Rogal
 05 mar 2006, 02:21
Oczywiście że K750i jest lepszy :wink:

#58428  autor: zol82
 05 mar 2006, 10:35
Witaj. Tutaj masz fajny teścik aparatu fotograficznego.
Napewno ci sie przyda.
http://www.gsmcenter.pl/pg.php?tid=315

#58677  autor: Lesiu_gda
 05 mar 2006, 18:51
Dzieki wszystkim :D Co tu duzo mowic, przekonalem sie do SE.