• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.

#584037  autor: code
 22 wrz 2012, 10:15
waeren pisze:A jeśli nie chce korzystać z icloud? Są programy do konktaktów, ale czy one obsługują i działają z funkcją nie przeszkadzać:)?

Może coś konkretnego ktoś poleca? Zamiennik systemowych kontaktów.
U siebie jak zrobię grupę w domyślnej systemowej książce adresowej, od razu mam ją na iPhone. Jest to standardowa książka wbudowana w OSX. Windows też powinien coś takiego mieć. Jak nie ma, zostaje iCloud.

#584406  autor: waeren
 24 wrz 2012, 12:40
code pisze:w domyślnej systemowej książce adresowej,
co to jest domyślna systemowa książka adresowa? Masz Mac'a?

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)

#584694  autor: code
 25 wrz 2012, 20:12
waeren pisze:
code pisze:w domyślnej systemowej książce adresowej,
co to jest domyślna systemowa książka adresowa? Masz Mac'a?
Mam Maka i z systemem jest dostarczana Książka Adresowa - taka zwykła, do trzymania adresów mailowych i numerów telefonów.

#585932  autor: waeren
 02 paź 2012, 08:24
code pisze:
waeren pisze:A jeśli nie chce korzystać z icloud? Są programy do konktaktów, ale czy one obsługują i działają z funkcją nie przeszkadzać:)?

Może coś konkretnego ktoś poleca? Zamiennik systemowych kontaktów.
U siebie jak zrobię grupę w domyślnej systemowej książce adresowej, od razu mam ją na iPhone. Jest to standardowa książka wbudowana w OSX. Windows też powinien coś takiego mieć. Jak nie ma, zostaje iCloud.
Dzięki, w Windows 7 też działa jak grupę założę w kontaktach i synchronizuje potem.....

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)