Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
nie do negocjacjibilliejoe pisze:Panowie rozmawiałem z konsultantem i proponuje mi bez telefonu (umowa do 01.2013):
-za 30zł 240min do wszystkich
-za 9zł 100mb co jest chyba troszkę śmieszne![]()
Da się coś ugrać z pakietem danych bo co do minut jestem zadowolony, inne usługi mnie nie interesują oprócz pakietu internetowego...Mam kilka numerów i abonament miesięczny ponad 120zł od sporego czasu...
To co kolega zacytował to jakaś ściema a nie mail z SUK.Horacy pisze:Jak jest @ z tym co SUK napisał czyli jest potwierdzenie więc brać w ciemno takie cośsam ktoś pisze że na rok masz to na "papierze" więc czemu nie
To jakie wyjściest.konsultant pisze:nie do negocjacjibilliejoe pisze:Panowie rozmawiałem z konsultantem i proponuje mi bez telefonu (umowa do 01.2013):
Da się coś ugrać z pakietem danych bo co do minut jestem zadowolony, inne usługi mnie nie interesują oprócz pakietu internetowego...Mam kilka numerów i abonament miesięczny ponad 120zł od sporego czasu...
A może warto rozważyć ofertę z telefonem? Za dodatkowe 6zł miesięcznie będzie telefon i 500MB iso 100MB internetu...billiejoe pisze:To jakie wyjściest.konsultant pisze:nie do negocjacjibilliejoe pisze:Panowie rozmawiałem z konsultantem i proponuje mi bez telefonu (umowa do 01.2013):
8 lat w sieci i "kowalski" na starcie w tym abonamencie ma 250mb za free a ja zupełnie nic
W takim razie o co walczyć bo chyba jakieś możliwości negocjacji są prawda
Przy takiej migracji można skorzystać tylko ze standardowej opcji. Nie podlega ona negocjacji SUK.damian567 pisze:Witam! Forum śledzę od paru lat. Zawsze przy przedłużeniu umowy mogę się dzięki Wam dowiedzieć jakie najlepsze warunki można wynegocjować. Tak więc na początek wielkie dzięki!
Mam pytanie - żona ma numer Tak-Tak i chciałaby przejść na abonament. Czy jest możliwe przejście na abonament na warunkach z SUK? Konkretnie chodzi o ofertę abonament 45 zł a w nim 240 min i 500 MB internetu. Niestety standardowa oferta jest bardzo mało atrakcyjna.
Pytanie kieruję w szczególności do st. konsultanta i do moderatora.
Z góry dziękuje za odpowiedź.
Oferta nie jest za ciekawa, ale nie wymyślaj, że nowy Klient ma to samo i paczkę BC w taryfie.billiejoe pisze:To jakie wyjściest.konsultant pisze:nie do negocjacjibilliejoe pisze:Panowie rozmawiałem z konsultantem i proponuje mi bez telefonu (umowa do 01.2013):
8 lat w sieci i "kowalski" na starcie w tym abonamencie ma 250mb za free a ja zupełnie nic
Na jakiej podstawie to dodatkowe 6zł miesięcznie piszeszDiAbOlO pisze:A może warto rozważyć ofertę z telefonem? Za dodatkowe 6zł miesięcznie będzie telefon i 500MB iso 100MB internetu...billiejoe pisze:To jakie wyjściest.konsultant pisze: nie do negocjacji8 lat w sieci i "kowalski" na starcie w tym abonamencie ma 250mb za free a ja zupełnie nic
telefonu taniej juz sie wyrwac nie da?arasel pisze:I to jest maksimum od SUK jeśli chodzi o taryfę. Możesz jeszcze dobrać Sieć Rodzinną za 5PLN oraz 1000 SMS/MMS również za 5PLN.
Miałem na uwadze tą ofertę na dzień dobry za 29,90:Oferta nie jest za ciekawa, ale nie wymyślaj, że nowy Klient ma to samo i paczkę BC w taryfie.billiejoe pisze:To jakie wyjściest.konsultant pisze: nie do negocjacji8 lat w sieci i "kowalski" na starcie w tym abonamencie ma 250mb za free a ja zupełnie nic
Nowi Klienci bez telefonu nie mają żadnego pakietu BC. Mogą dokupić sobie 100 lub 300 MB w normalnej cenie.
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... z_telefonu