Mam telefon huawei ideos U8500 w którym zapomniałem wzoru do odblokowania.Co mam teraz zrobić?(na danych z telefonu mi nie zależy)
- Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
To masz problem. Bo w telefonach NIE PODAJE SIE WZORU celem odblokowania TYLKO KOD PIN/PUK/BLOKADY, itp
pawcio1978, w niektórych smartfonach zamiast kodu odblokowania stosuje się odblokowywanie za pomocą łączenia 9 kółek w określonej kolejności, bądź też innego "wykreślania wzoru".
Wszechobecnemu analfabetyzmowi, braku poszanowania dla języka ojczystego i braku czytania ze zrozumieniem mówię nie!
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
Orange: Nowe GO
Play: Fresh, stare Lubię to!
Plus na Kartę
Net: OFnK, Aero2
Witam mam problem z odbieraniem MMs-ów jak mam zrobic aby je odbierac
Pobierz konfigurację na MMsy, WAPy itd. od swojego operatora będziesz miał kompletzyga6770 pisze:Witam mam problem z odbieraniem MMs-ów jak mam zrobic aby je odbierac

Z tego co pamiętam przy Androidach, można to odblokowanie zdjąć przez Twoje konto na gmailu, przynajmniej znajomy taką operację wykonywał ze swoim telefonem, spróbuj.adias,