raffde pisze:Umowa już wypowiedziana. Kończy się z dniem 30 września. Interesuję mnie oferta all inclusive 95 zł . Pytanie brzmi. CO można od nich wycisnąć?
1. ile procent lub jaka kwotę można dostać upustu?
2. Czy dodatkowo można dostać upust na telefon?
3. Czy przedłużając w ostatnim dniu dorzucają jakieś minuty bonusowe ?
Przeglądam forum ale wątki dotoczą niższych taryf. Czy miał ktoś z kolegów z forum jakieś doświadczenie z tą taryfą i przedłużaniem umowy? Z góry dziękuje.
upust tylko na jedno - albo abonament albo na telefon, na abonament i telefon nie dostaniesz upustu.
Mila89 pisze:Witam
Mam umowe na czas nieokreslony w Play teraz chcialbym przedluzyc
Wyczytalem gdzies ze mozna dostać Taryfe All inclusive Max 65 w cenie 45zł z zachowaniem liczby minut z AIM 65 i z zachowaniem ceny telefonu z tego planu taryfowego... czy ktos moglby to potwierdzic/ zaprzeczyc? i jesli to prawda to jak mozna przedluzyc taka umowe??? Trzeba do nich zadzwonic??? bo przez internet niczego takiego nie widze
ewentualnie zamiast liczby minut jest jakas mozliwosc renegocjacji ceny telefonu??? chodz mi o sII
Pozdrawiam

Składasz pisemne wypowiedzenie umowy, przedłużasz umowę przez GU powinni zadzwonić po twojej prośbie o oddzwonienie albo po rezygnacji, wtedy możesz mieć lepsze warunki niż podczas przedłużania umowy ze zwykłym konsultantem, bez wypowiedzenia umowy raczej dostaniesz gorsze warunki. Wybierasz czy wolisz zniżkę na abonament czy wolisz zniżkę na telefon, nie możesz wybrać obydwu zniżek, tylko jedną. Zakładam, że jesteś w PLAY minimum 3 miesiące na tej umowie na czas nieokreślony, jak tak to przedłużenie umowy dla stałych klientów jest możliwe.
Tylko pytanie czy jeszcze są te zniżki 20 zł do abonamentu 65 zł na 45 zł ? - dobrze by było,żeby odpowiedział PalonyLolek albo ktoś kto przedłużył ostatnio umowę na takich warunkach.