NokiaUser pisze:Miałem - jak się okazało - słuszne wątpliwości. Głowiłem się, dlaczego Virgin Mobile wspominałoby w swojej reklamie o wejściu jakiegoś marketu (do Polski). Przecież to zupełnie inna branża... Wydawało mi się, że lektor trochę nakierowałby tych pytanych ludzi na telefonię komórkową...
Generalnie były podstawy by sądzić, że to VM, bo do tej pory żadna już istniejąca marka na polskim rynku nie zrobiła takiego dziwnego spotu bez żadnego logo.
W ten sposób właśnie promują się nowo powstałe marki, a nie już zasiedziałe.
Czerwone tło narobiło dużo szumu. Sam się na to nabrałem, a że wcześniej przeczytałem tu że emitują już reklamy to było to niemal pewne jak w banku.
No cóż, teraz realnie patrząc to szaleje kampania reklamowa Plusa na kartę.
Myślę, że jakiś przypuszczalny termin reklam VM będzie dopiero wtedy jak się skończą promocyjne spoty reklamowe Plusa i Orange. Pewnie najwcześniej jednak październik.
[ Dodano: 2012-09-08, 20:48 ]
knopers pisze:Ja dzisiaj dostałem smsa, że pierwszy etap w Virgin Lounge przeszedłem i mam zobaczyć co na drugim etapie. 2 etap to 10-ciominutowe połączenie

albo połączenia łącznie na minimum 10 minut, nie wiem. Ale ja wykonałem już połączenie trwające dłużej niż 10 minut i czekam na reakcję Dziewicy

O co w tym chodzi? Możesz wyjaśnić?
Byłem tam ale nie bardzo rozumiem zasady.
Kupiłem starter, doładowałem konto i nadal jestem na poziomie ZERO.
Strona sugeruje że muszę się doładować online, aby przejść kolejny etap.
Czy zwykłe doładowanie nie zalicza się w tym przypadku?