• Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #578874  autor: jarw
 30 sie 2012, 20:59
Witam!

Niedługo kończy mi się umowa na telefon stacjonarny w Dialogu (płacę 28zł za utrzymanie numeru + ewentualne opłaty za wykonane rozmowy). Posiadam również internet w orange (neostrada za trochę ponad 50zł).

Zgłaszam się do Was ponieważ chce znaleźć najlepsze rozwiązanie dla mojej sytuacji. Umowa na stacjonarny kończy się niedługo, natomiast na internet w grudniu. Nie wiem czy dużo bardziej będzie mi się opłacało mieć te dwie usługi iu jednego operatora, czy szukać jak najniższych ofert u różnych. I czy możliwie byłoby takie połączenie jeszcze przed zakończeniem umowy.
Chciałbym mieć telefon stacjonarny "po kablu", za jak najniższą cenę, ale z jakimiś minutami w pakiecie (30 min spokojnie wystarczy). Przyglądam się ofercie Netii "Lepszy Telefon 30" i z czasem wziąłbym w Netii internet.

macie może jakieś inne propozycje lub uwagi?

#578892  autor: Maniek99
 30 sie 2012, 21:58
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... radycyjnej

Przy tak niskim abo chyba tylko T daje jakiś bonus za pakiet, ale ze względu na stare ceny netu nie jest to na tą chwilę jakaś rewelacja.
Tylko nie wiem czy uda Ci się przenieś numer bezpośrednio z Dialogu, bo T pod tym względem jest dość ułomne (z TP nie byłoby problemu).

A 30min za 35zł masz też w Dialogu.

#579983  autor: iidol
 04 wrz 2012, 15:34
Ja bym proponował "Lepszy Telefon30" w Netii plus internet MAX 10, łącznie wyjdzie Ci 80,80zł.
 #580047  autor: myslak12
 04 wrz 2012, 19:22
jarw pisze:Witam!

Chciałbym mieć telefon stacjonarny "po kablu", za jak najniższą cenę, ale z jakimiś minutami w pakiecie (30 min spokojnie wystarczy).

macie może jakieś inne propozycje lub uwagi?
tak mamy telefon voip w happycall www.happycall.pl/przenoszenie.php

#580736  autor: BABEL
 07 wrz 2012, 23:04
Jeżeli jesteś w Dialogu to nie będziesz mógł wziąć abonamentu "Lepszy telefon 30" w Netii, w związku z tym, że Dialog to już Netia choć jeszcze pod inna nazwą i dlatego jest blokada na przejmowanie klientów na linii Dialog <-> Netia. Jeżeli chcesz abonament z minutami to weź w Dialogu "taryfa familijna profil wygodny" z 30 minutami bo to to samo co "Lepszy telefon 30". Do tego Internet MAX20 za 45,9 zł też w Dialogu i za pakiet zamkniesz się w kwocie 80,8. A prędzej czy później i tak zaczną ci przychodzić faktury z logiem "Netia".