• Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert prepaid i mix operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale omawiamy oferty:
- PREPAID,
- MIX,
- SUBSKRYPCJE.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 30 z 104
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 104

#579680  autor: Lycamobile
 03 wrz 2012, 10:05
@agresywnyklapek
Wszystko jest opisane na stronie :)
http://www.lycamobile.pl/how-to-use/po Punkt 6.
"Aby przenieść swój numer do Lycamobile:
Pobierz formularz przeniesienia numeru klikając TU.
Wypełnij i podpisz formularz.
Prosimy o przesłanie wraz z Państwa formularzem: kopii dowodu osobistego, danych z karty poprzedniego operatora (numer karty sim) oraz numeru LycaMobile, który został zarejestrowany przez Państwa na naszej stronie internetowej.
Wyślij formularz na poniższy adres:
Lycamobile Sp. z o.o.
ul. Husarii 64
02-951 Warszawa"

Wszystkie sugestie zgłaszaj do bok, jeżeli będzie taka możliwość, na pewno wprowadzą zmiany.

Zmiana danych osobowych/rejestracyjnych jest możliwa tylko po kontakcie z bok, nie będzie takiej możliwości z poziomu panelu użytkownika.

Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl
www.facebook.com/lycamobilepoland
www.togglemobile.co.uk/home/en - NOWOŚĆ

#579697  autor: magik44
 03 wrz 2012, 11:25
@Lycamobile
Chcąc doładować niemiecką lyca muszę kupić doładowanie vodafone czy lyca ?

#579922  autor: Przemolog
 04 wrz 2012, 09:46
Drobna uwaga do Lycamobile w temacie połączeń międzynarodowych.

Na liście krajów widzę następujące błędy.
1) Czile - tak się tylko wymawia, pisze się Chile :-)
2) Gwadeluba -> nie ma takiego kraju, prawdopodobnie chodzi o francuski departament w Ameryce Śr. Gwadelupa.
3) Gwinea Francuska -> nie ma takiego kraju, prawdopodobnie chodzi o francuski departament w Ameryce Płd. Gujana Francuska.
4) Jemen Północny -> nie ma takiego kraju, kiedyś były Jemen i Jemen Południowy, zjednoczone w 1990.
5) Tadżykinstan -> nie ma takiego kraju, powinien być Tadżykistan.

Te same błędy (poza 4) występują również w cenniku roamingowym.
Ponadto lista krajów w cenniku roamingowym jest posortowana wg nazw angielskich a nie polskich :-).

#580012  autor: kubik
 04 wrz 2012, 17:24
nie wiem czy otrzymam pomoc odnośnie niemieckiej LM, ale czy do momentu pierwszego zasilenia automat informuje o braku takiego numeru przy próbie dodzwonienia się na ten numer?

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#580014  autor: Sig
 04 wrz 2012, 17:29
Ja ci odpowiem. Można spokojnie dzownić na nie zasilony niemiecki numer, tylko oczywiście nie wiem jak długo, ale miałem sytuację z dzownieniem na taki jeszcze nie zasilony numer przez kilka dni i nie było problemu.

I'll touch you in any way or manner that my professional judgment indicates.

#580018  autor: kubik
 04 wrz 2012, 17:34
nawet połączenie LM.pl>LM.de wskazuje na brak numeru ;) ale ok, pewnie zasilenie aktywuje bezpłatne startery. dzięki!

Co ja pacze? Operator blokuje aktualizację!

http://facebook.com/OperatorBlokujeAktualizacje

#580346  autor: LOOPO
 06 wrz 2012, 09:49
Jak mogę doładować konto z internetowego banku. Chodzi mi o przelew. Mam na swoim rachunku opcje "doładuj telefon" ale są tam tylko takie sieci jak: Plus, Play, mBank mobile... Co mam wybrać?

#580369  autor: LOOPO
 06 wrz 2012, 12:00
Nie mogę wybrać banku. Tylko rodzaj karty debetowej/kredytowej. Czy nie ma innej możliwości doładowania. Plz help...

#580636  autor: Wolf
 07 wrz 2012, 15:26
Widzę, że niemiecka Lyca ma polską wersję językową teraz, fajnie :)

Swoją drogą, 22 sierpnia zamówiłem niemiecką kartę i jak do tej pory nie doszła - adres, etc dobrze wpisany (nawet po mieście dopisałem "POLEN"), więc poczekam jeszcze z tydzień i jeszcze raz złożę zamówienie...

GSM:
Orange, Plus, T-Mobile, Heyah, Lycamobile DE, mBankmobile, Play, Sferia, UPC.
GSM (tylko dane pakietowe):
iPlus, Aero2
VoIP:
HaloNet, easyCALL

#580707  autor: banderas
 07 wrz 2012, 21:37
gdzie mogę interweniować w sprawie przeniesienia numeru oprócz adresu e-mail [email protected], gdyż kontakt jest bardzo utrudniony

banderassso

#581286  autor: Lycamobile
 10 wrz 2012, 17:45
@Wolf, proponujemy upewnić się za pomocą formularza/kontaktu z BOK na niemieckiej stronie czy w ogóle wysyłają do PL.
@banderas, podaj na priv numery uczestniczące w procesie mnp i Twoje dane, będziemy interweniować :)

Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl

#581358  autor: Przemolog
 10 wrz 2012, 22:16
Lycamobile pisze:@Przemolog
Dzięki za wyłapanie błędów, powiadomiliśmy już bok.
Jak widzę, prawie poprawione. Prawie, bo lista krajów w roamingu nadal jest sortowana wg kolejności nazw angielskich a nie polskich. No ale mniejsza z tym - poza strefą 1 i 2 roaming i tak macie w dość koszmarnych cenach ;-).

#581381  autor: kaspeed
 11 wrz 2012, 01:07
właśnie chciałem doładowac lycę za 5taka;) i co?? podziękowałem..Na alledrogo nie mam zamiaru...przelewu online brak...Ps do kiedy ten darmowy 300mb net;p?? co miesiąc?? jest jakiś termin do kiedy? niby pisze do 30.09 ale jak np teraz doladuję dostanę te 300mb to do konca roku czy jak:P?? za bardzo regulaminu nie widze;/

Powitać po wielu latach ;) :mrgreen:

#581428  autor: Lycamobile
 11 wrz 2012, 13:23
@banderas,
Mamy odpowiedź od BOK, wysłaliśmy ci prywatną wiadomość.

[ Dodano: 2012-09-17, 10:39 ]
@Wolf, proponujemy upewnić się za pomocą formularza/kontaktu z BOK na niemieckiej stronie czy w ogóle wysyłają do PL.
@banderas, podaj na priv numery uczestniczące w procesie mnp i Twoje dane, będziemy interweniować :)

Pozdrawiamy,
Lycamobile
www.lycamobile.pl

#583810  autor: ekatierina
 21 wrz 2012, 12:03
Witam serdecznie
Niedawno zakupiłam starter lycamobile. Często rozmawiam z chłopakiem posiadającym również lycamobile przebywającym w Holandii. Jedyny problem jest taki że część sms-ów od niego nie dociera do mnie. Czy może to być wina sieci? pozdrawiam serdecznie
  • Strona 30 z 104
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 104
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30