• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 123 z 182
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 182

#579550  autor: SławekS
 02 wrz 2012, 17:02
rtx dzęki.

#579560  autor: tofikos
 02 wrz 2012, 18:03
Witam
Piszę tu po raz pierwszy, choć czytam to forum od jakiegoś czasu. Wypowiedziałem umowę i chciałem AIM65 ze zniżką 20zł i tel. Samsung Galaxy Ace2, ale konsultantka powiedziała że nie ma tych telefonów i nie wiadomo kiedy będą. PalonyLolku jeżeli można zadać Ci to pytanie jako że znasz temat. Nie wiesz może jak wygląda sprawa z tym modelem telefonu, będzie jeszcze dostępny?

#579671  autor: Gothix
 03 wrz 2012, 08:53
w playu juz nie ma zadnych telefonow procz low-endow i jakis machin za 1500zł w abo 69.

#579672  autor: chocostars
 03 wrz 2012, 08:57
Widać, że robią wietrzenie magazynów.
Mi się udało załapać na Galaxy Ace 2, ale jak patrzyłam 2 dni po przedłużeniu umowy, to faktycznie już nie było.

Bo kiedy chcesz to w sobie masz paletę najpiękniejszych barw...

#579676  autor: PalonyLolek
 03 wrz 2012, 09:48
tofikos pisze:PalonyLolku jeżeli można zadać Ci to pytanie jako że znasz temat. Nie wiesz może jak wygląda sprawa z tym modelem telefonu, będzie jeszcze dostępny?
Od dziś w centrali na pewno kilka sztuk jest, jestem od rana i widzę, że wysyłka idzie.
Gothix pisze:w playu juz nie ma zadnych telefonow procz low-endow i jakis machin za 1500zł w abo 69.
Poproszę przykłady w takim razie. Telefony ze średniej i wyższej półki jak najbardziej są teraz dostępne w ofercie od ręki w większości przypadków, nie ma narazie właściwie tylko Samsunga Galaxy s+, reszta póki co jest dostępna.
kropcio pisze:Po jakim czasie odzywają się z GU jak dałem wypowiedzenie?
Odezwą się do Ciebie w momencie, gdy Twój numer trafi do bazy klientów, którzy mogą dostać ofertę GU, może to nastąpić w przeciągu kilku godzin od zatwierdzenia Twojej rezygnacji lub o wiele dłużej, są sytuacje że czeka się nawet 2 tyg.

#579701  autor: Wiola_K
 03 wrz 2012, 12:06
mam pytanie. Moja przyszła szwagierka ;) chce przedłużyć ofertę w Play bez telefonu, ale żeby mieć pakiet internetowy i mniej niż 240 minut, bo miała teraz tyle i nie wygadywała ich. Widziałam na necie oferty ale tylko na 18 miesięcy, ale takie na 12 chyba też są dostępne. Jaką ofertę polecacie dla niej najlepszą?

#579707  autor: Gothix
 03 wrz 2012, 13:14
PalonyLolek pisze:
tofikos pisze:PalonyLolku jeżeli można zadać Ci to pytanie jako że znasz temat. Nie wiesz może jak wygląda sprawa z tym modelem telefonu, będzie jeszcze dostępny?
Od dziś w centrali na pewno kilka sztuk jest, jestem od rana i widzę, że wysyłka idzie.
Gothix pisze:w playu juz nie ma zadnych telefonow procz low-endow i jakis machin za 1500zł w abo 69.
Poproszę przykłady w takim razie. Telefony ze średniej i wyższej półki jak najbardziej są teraz dostępne w ofercie od ręki w większości przypadków, nie ma narazie właściwie tylko Samsunga Galaxy s+, reszta póki co jest dostępna.
kropcio pisze:Po jakim czasie odzywają się z GU jak dałem wypowiedzenie?
Odezwą się do Ciebie w momencie, gdy Twój numer trafi do bazy klientów, którzy mogą dostać ofertę GU, może to nastąpić w przeciągu kilku godzin od zatwierdzenia Twojej rezygnacji lub o wiele dłużej, są sytuacje że czeka się nawet 2 tyg.
jest sony xperia U, desire S, l7 na androidzie?

#579726  autor: PalonyLolek
 03 wrz 2012, 14:30
Gothix, l7 jest, desire s jest, xperiii u nie ma i póki co w centrali nie było. Nie rozumiem też zupełnie Twojego roszczeniowego tonu wobec mnie, ale to zapewne ja chowam po magazynach telefony, które Cię interesują, ot tak z czystej złośliwości :mrgreen:

Wiola_K, Może AIMAX29 na 12 msc.? 150 min. do wszystkich +50 do wszystkich przez pół roku, 3 msc. stan darmowy gratis i 1Gb pakietu internetowego z lejkiem?

#579727  autor: SławekS
 03 wrz 2012, 14:32
PalonyLolek czy mogę w salonie podpisać umowę bezterminową, jeżeli posiadam już abo w Play? Byłem dzisiaj w salonie, z pytaniem jak na poptrzedniej stronie, czy mogę z PnK prejść na abo 1zł bądź SD tylko SIM za 19zł i pani powiedziała że nie, że to tylko dla klientów konkurencji. A ja mogę najwyżej na umowę okresową (chyba na 12 m-cy ale nie zwróciłem już uwagi i nie pamiętam). Może znasz odpowiedź na to pytanie, czy rzeczywiście nie mogę. Numeru który mam w abo na pewno nie będę przedłużał, i jeżeli nie da się przejść na abo z karty to zostanę na prepaidzie.

#579729  autor: macioo20
 03 wrz 2012, 14:35
Mam takie pytanie bo przeglądałem ostatnio cały wątek a teraz nie mogę znaleźć, czy da się wynegocjować AL95 ze zniżką - 20 zł? Wczoraj złożyłem wypowiedzenie i chciałbym potwierdzić, że mogę taką zniżkę wywalczyć

#579730  autor: PalonyLolek
 03 wrz 2012, 14:35
SławekS pisze:czy mogę z PnK prejść na abo 1zł bądź SD tylko SIM za 19zł
Z tego co wiem na abo za 1zł w ogóle coś ostatnio nie pozwalają ogólnie numerów przenosić... Ale z prepaid na sd19zł tylko sim przejść możesz zawsze, to żaden problem.

EDIT:
@up
Dostaniesz obniżkę do 85zł przy AIMAX95.

#579736  autor: SławekS
 03 wrz 2012, 14:44
PalonyLolek pisze:
SławekS pisze:czy mogę z PnK prejść na abo 1zł bądź SD tylko SIM za 19zł
Ale z prepaid na sd19zł tylko sim przejść możesz zawsze, to żaden problem.
Ale na umowę bezterminową? Byłem w 1 salonie tylko, ale pani powiedziała, że mogę przejść z karty tylko na umowę terminową, skoro mam już abo w Play. Więc się trochę pogubiłem. Czy to że mam już u Was abonament dyskryminuje mnie i muszę czekać do rozwiązania umowy?

#579737  autor: PalonyLolek
 03 wrz 2012, 14:45
SławekS pisze:Ale na umowę bezterminową? Byłem w 1 salonie tylko, ale pani powiedziała, że mogę przejść z karty tylko na umowę terminową, skoro mam już abo w Play. Więc się trochę pogubiłem. Czy to że mam już u Was abonament dyskryminuje mnie i muszę czekać do rozwiązania umowy?
To już nie rozumiem, będziesz przenosił na bezterminową z karty czy z abo bo się pogubiłem?

#579740  autor: SławekS
 03 wrz 2012, 14:58
PalonyLolek pisze:
SławekS pisze:Ale na umowę bezterminową? Byłem w 1 salonie tylko, ale pani powiedziała, że mogę przejść z karty tylko na umowę terminową, skoro mam już abo w Play. Więc się trochę pogubiłem. Czy to że mam już u Was abonament dyskryminuje mnie i muszę czekać do rozwiązania umowy?
To już nie rozumiem, będziesz przenosił na bezterminową z karty czy z abo bo się pogubiłem?
Dokładnie sprawę wyjaśniłem na stronie wcześniejszej (163). Chcę przenieść prepaida na abonament bezterminowy, a obecny abonament wraz z końcem gumowy, w grudniu, zlikwidować. Chciałbym wziąć teraz nowy abonament bezterminowy przenosząc numer z prepaida, ale w salonie mi powiedziano, że mogę przejść tylko na umowę termoniwą.
 #579763  autor: op252
 03 wrz 2012, 15:53
Witam, orientuje się ktoś jaka jest dostępność Samsung Galaxy S Advance lub HTC Evo 3D.
Jakoś mało jest słuchawek z tego pułapu cenowego. Jest coś zbliżonego jakościowo do Galaxy S Advance a tańsze niż SG2 ? :)

#579766  autor: PalonyLolek
 03 wrz 2012, 16:07
op252, Samsung Galaxy Advance jest dostępny od ręki, HTC Evo 3D nie ma, nie wiem kiedy będzie.

SławekS, popytalem w firmie bo szczerze to sam nie wiedziałem jak to jest i rzeczywiście numer, którego chcesz się pozbyć MÓGŁBYŚ przenieść na bezterminowy na wymienionych warunkach, ale prepaid na bezterminówce być nie może, najpierw musiałbyś mieć umowę chociaż na 12msc.
Wiem, że to trochę nielogiczne, ale cóż...

#579767  autor: pakierhakierxd
 03 wrz 2012, 16:08
Możesz przejść na umowę z czasem nie określonym bez telefonu przez e-shop przez salon raczej się nie da .

Pozdrawiam :)

#579769  autor: op252
 03 wrz 2012, 16:16
Samsung Galaxy Advance jest dostępny od ręki, HTC Evo 3D nie ma, nie wiem kiedy będzie.
Kilka dni temu miałem telefon że warunku zaakceptowane tylko mam czekać na informacje o dostępności tego samsunga. Na razie nikt nie dzwonił chyba że się nie dodzwonił :) Ale to już inna historia, prawie rok temu zdjęli BTS/NodeB i czasem zasięg w środku 40tyś miasta ucieka.

#579773  autor: kacu123
 03 wrz 2012, 16:48
Jeśli się podpisze się umowę na czas nie określony można potem po 1m podpisać umowę nową z telefonem na warunkach z GU???
Proszę o szybką odp. gdyż jutro umowa wygasa.

#579789  autor: SławekS
 03 wrz 2012, 17:57
W porządku. Dzięki wszystkim za pomoc, w takim razie przemęczę się do grudnia, do końca umowy i pożegnam się z Playem. Zostanę ich klientem ale tylko na kartę. Normalna oferta abonamentowa mnie nie zadowala. Ale dziwi mnie to, że Play nie chce mieć następnej umowy, bo miałbym 2 przez prawie pół roku. No cóż, trudno.
Tak czy siak dzięki i pozdro. Temat będę śledził, ale tylko z ciekawości :twisted:
pakierhakierxd z karty przez eshop też się nie da. Konsultowałem to na chacie z konsultantem.
  • Strona 123 z 182
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 182
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123