Użytkownik
Ranga
Stary wyjadacz
No właśnie "tylko" tego, co mi napisałeś, natomiast dalej nie wiem co z własnym powitaniem oraz czasem oczekiwania na przekierowanie, ogólnie brak większej ilości szczegółów dotyczących konfiguracji tej usługi. Tego nigdzie nie ma. A to właśnie najbardziej mnie interesuje.lee pisze:DanielR, no i co się dowiedziałeś ??
Kody USSD dla przekierowania w przypadku gdy abonent nie odpawiada, zawieraja opcjonalnie parametr zwiazany z "czasem po ktorym nastapi przekierowanie".DanielR pisze:No właśnie "tylko" tego, co mi napisałeś, natomiast dalej nie wiem co z własnym powitaniem oraz czasem oczekiwania na przekierowanie, ogólnie brak większej ilości szczegółów dotyczących konfiguracji tej usługi. Tego nigdzie nie ma. A to właśnie najbardziej mnie interesuje.lee pisze:DanielR, no i co się dowiedziałeś ??
Gdybym to ja sam miał to sprawdzać... to przecież bym Was tu na Telepolis nie pytał. O to właśnie chodzi, że w chwili obecnej mam ustawioną PG Standard z własnym powitaniem i nie za bardzo chcę jej wyłączać eksperymentując z wersją Lite. A jest teraz okazja na przeniesienie do Virgin Mobile, gdzie dostępna jest tylko PG w wersji Lite. Chciałem się więc dopytać przed ewentualnym skorzystaniem z niej. Będąc w Play nie muszę, a w VM będę niejako zmuszony, chcąc używać PG w jakiejkolwiek postaci. Tyle gwoli wyjaśnienia.Marcin_7 pisze:Ciekaw jestem wynikow, daj znac
O ile dobrze zrozumialem jak to dziala:DanielR pisze:Marcin_7, dzięki za ściągę z kodami. Tyle, że ja wiem o takiej możliwości, o samej możliwości takiego rodzaju przekierowań. Mnie interesuje czy w przypadku Poczty Głosowej Lite jest to możliwe. Same przekierowania to mam ustawione już od dawna na swojej Poczcie Głosowej Standard.![]()
Gdybym to ja sam miał to sprawdzać... to przecież bym Was tu na Telepolis nie pytał. O to właśnie chodzi, że w chwili obecnej mam ustawioną PG Standard z własnym powitaniem i nie za bardzo chcę jej wyłączać eksperymentując z wersją Lite. A jest teraz okazja na przeniesienie do Virgin Mobile, gdzie dostępna jest tylko PG w wersji Lite. Chciałem się więc dopytać przed ewentualnym skorzystaniem z niej. Będąc w Play nie muszę, a w VM będę niejako zmuszony, chcąc używać PG w jakiejkolwiek postaci. Tyle gwoli wyjaśnienia.Marcin_7 pisze:Ciekaw jestem wynikow, daj znac
Mozna sobie ustawic czas po jakim przenosi polaczenie dzwoniacego na Twoja poczte, tak samo jak ustawia sie kodami ten czas dla normalnego przekierowania na inny numer.DanielR pisze: "Czy istnieje możliwość ustawienia przedziału czasu od momentu połączenia się z moim numerem, do momentu przekierowania rozmowy na numer PG Lite, np. do 30 sekund?"