rtx pisze:Marens pewnie trafiłeś na tą samą Panią co ja za pierwszym razem:) (ta sama gadka czyli, że nie ma i nie będzie już umów na czas nieokreślony itd...).
Całkiem możliwe, to była ta sama Pani
rtx pisze:Jeżeli możesz wziąć ofertę na firmę taką jak przedstawiłeś to się nie zastanawiaj, bo warunki są bardzo dobre, mimo że na 12 miesięcy, jakbym mógł to sam bym takie abo wziął.
Najprawdopodobniej tak się skończy zabawa w przedłużenie (przez Fresha).
Problem w tym, że wymyśliłem sobie, że przedłużę aktualną umowę na czas nieokreślony, zrobię cesję na firmę, zapłacę 3 faktury i potem znowu wyślę wypowiedzenie tak aby uzyskać ofertę w stylu 12,50zł/350min+SD+stacjonarne/12mies

(Gra jest warta świeczki) Chociaż zależałby mi tu na pakiecie 1GB, ale pewnie udałoby się coś ugrać więcej w stosunku do standardowej oferty na www.
rtx pisze:Wiem co mówię bo sam mam na czas nieokreślony (w liście, który dostałem mam podziękowania za przedłużenie umowy z siecią Play na kolejne null miesięcy)
Powiem Ci, że sam zgłupiałem przeglądając forum.blogplay.pl i mojplay.pl
http://forum.blogplay.pl/showthread.php ... IM-w-eShop
Choć temat był wałkowany 2 miesiące temu więc pewnie jest jakiś progres w RePlay
rtx pisze:tyle, że jak pisałem wcześniej aktywowano mi ofertę ze 150 minutami, a nie jak ustaliłem podczas rozmowy z 210 minutami, i to właśnie chcę wyjaśnić
Mi by to nie robiło aż takiego znaczenia (na Twoim miejscu próbowałbym wyjaśnić tą kwestie, ponieważ Ci obiecali (choć sam bym nie pogardził) )
rtx pisze:Podobnie z ofertą 210 minut/1GB/12 miesięcy - taką właśnie zaoferowano mi, ale to po moim zgłoszeniu na play24, gdzie napisałem jakie warunki mnie interesują.
"Nie ma możliwości indywidualnej modyfikacji oferty GU" itp. etc. ...
Ja zgłoszenie napisałem na 210min/1GB/nieokreślony i zostało to niezbyt mile przyjęte
rtx pisze:Baca zajrzyj na str. 127 z moim zestawieniem.
Ewentualnie tutaj dobra byłaby oferta 34,50zł za 550min + StanDarmowy jeśli nie korzysta z internetu.