rtx pisze:W umowach na czas nieokreślony (można wziąć na 30 dni przed wygaśnięciem umowy)
rtx pisze:oraz z internetem (to samo na 12 miesięcy i na czas nieokreślony):
rtx pisze:bo mi ofertę AI MAX na czas nieokreślony proponowano bez problemu, pewnie trafiałeś na niewłaściwych konsultantów. Pisz na priva do PalonegoLolka albo pomęcz go w przyszłym tygodniu, na pewno pomoże.
rtx, do kiedy miałeś poprzednią umowę?
Moja jest wypowiedziana do 11.12.12, dzwoniłem wczoraj do BOK potem 5 (czy jakoś tak). To się gość zamotał, bo nie ma takiej oferty nie ma takiej oferty [AIM29/210min/1GB/nieokreślony] tylko 12/18m. Próbował mnie przekonać na wszystkie sposoby, że i tak będzie dla mnie lepiej jak teraz przedłużę na 12/18m tylko konsultanta zagiąłem przy jego argumentacji.
K-> No bo Pan teraz płaci 69zł a od jutra będzie Pan płacił 29zł
M -> Wie Pan, ale ja teraz płacę 34,50zł. Dobrze to może bym Pana poprosił o przekazanie informacji do "Grupy Utrzymaniowej", że byłbym zainteresowany taką ofertą ale na czas nieokreślony, to może wtedy uda się dojść do porozumienia.
K-> Właśnie Pan dodzwonił się do GU. yyyeeeyyy niech Pan chwile poczeka (chwila klikania w system)
K-> Bo u Pana na koncie jest zupełnie inna sytuacja i jest problem z tą ofertą, bo ma Pan jeszcze 3 miesiące zobowiązania i jak ja Panu sprzedam tą ofertę to może Pan od razu pójść i wypowiedzieć tą umowę więc dlatego zachęcam do przedłużenia na 12m lub 18m
Teraz czekam na kontakt z ich strony
Zastanawiam się, czy faktycznie to jest problem, że umowa jest do 11.12 a ja chce na nieokreślony przedłużyć, czy po prostu gość mi nie chciał sprzedać i szedł w zaparte aby nie mieć potencjalnych kłopotów.
Mam jeszcze plan awaryjny jakby się nie udało