• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #33265  autor: luukkaassz
 04 gru 2005, 23:10
Przymierzam się do zakupu słuchawki bluetooth. Jak narazie interesuje mnie Nokia HWD-2. Jest ona tania, ładnie wygląda. Ma ktoś z was tą słuchawke? Macie może jakieś inne? Jakie polecacie??
Cena do 150zł. Może być nowa lub używana. Najlepiej z allegro.
 #54642  autor: waeren
 18 lut 2006, 16:39
Witam, ja mam n6310i i moj jedyny kontakt to sluchawka BT, to taki, ze dostalem od tescia gorka, firmy silvercrest, model HS 2700 BT, dziala elegancko i zasiegu nie gubi, jedyny problem to krotki czas baterii, ale nie wiem, mysle ze cena jest za to atrakcyjna, tylko czy w polce go dostaniesz, ok 30 euro, poczytaj poszukaj w necie, moze skorzystasz

#54832  autor: Dragon
 19 lut 2006, 12:57
Sluchawki z Logitecha sa tez bardzo dobre, a z tego co pamietam to na Telepolis byl jakis test sluchawki/ek BT

#57693  autor: dziedziel
 02 mar 2006, 20:29
Ja uzywałem HBH 300 od SE. Polecam bardzo fajna i na allegro mozna dorwac tanie sztuki.

Np TU

Pozdrawiam Dziedziel

#60096  autor: adrianet
 11 mar 2006, 19:57
jezzzu ale to wielgachne. ja mam HS-801 niesety niedane bylo mi uzywac jej kdyz kupilem ja zepsuta. ale ogolnie podba mi sie bo jest bardzo mala i taka ladna i ma niebieskie swiatelko jak sie ja laduje ale wiecej swiatelek w niej nie widzilaem a podobna sa. niestety tak to jest jak sie kupuje przez neta:(