• Wszystko, co związane z Androidem
Wszystko, co związane z Androidem
 #574108  autor: lgkurwa
 10 sie 2012, 15:29
Witam, zamierzam kupić LG Swift L3 i chciałbym się zapytać o wytrzymałość telefonu na okres 2-3 lat. Rozwaliłem już 3 telefony i chciałbym się dowiedzieć jak będzie z tym.

#576197  autor: Gitarka
 20 sie 2012, 12:30
A o co konkretnie chodzi? Jak nim nie będziesz rzucać to się nic nie stanie, a sam z siebie sie nie rozwali, akurat pod tym względem jest wytrzymały.

#576291  autor: prefix
 20 sie 2012, 21:01
tego akurat się nie da przewidziec jełsi będiesz użytkowłl telefon w granicach rozsądku to nie powinno się z nim nic szczególnego dziać. LG należą do jednych z bardziej wytrzymałych komórek, sama mialam i nic mi się z żadnym nie stało, poza tym pamiętaj, że te telefony są zazwyczaj na gwarancji więc jak by się coś działo to zawsze można oddać do naprawy, jeśli wina nie leży po Twojej stronie.

#576438  autor: kowcio
 21 sie 2012, 14:29
Jak się dba, tak się ma. Możesz go rozwalić w kilka minut (jak nim rzucisz o ścianę z całej siły), a może Ci wytrzyma 5 lat. Ja tam dbam o telefony i jeszcze żadnego nie zepsułem, więc nie wiem co Ty chcesz nim robić, że się boisz. Obudowa jest dość wytrzymała w tym LG. Ale nie jest to też Samsung Solid czy Xperia Active.. Trzeba mieć to na uwadze.
Można zawsze pokrowiec kupić i wtedy po 3 latach nawet telefon jest jak nowy...

#576440  autor: PalonyLolek
 21 sie 2012, 14:36
lgkurwa, świetny nick :mrgreen:

Jak już jakieś 3 telefony zdążyłeś w międzyczasie rozwalić to zamiast tego swifta polecałbym Samsunga e2370, przynajmniej powinieneś mieć utrudnione zadanie tym razem.

#578554  autor: prefix
 29 sie 2012, 20:53
kowcio pisze:Obudowa jest dość wytrzymała w tym LG.
zgodzę się z Tobą, ogólnie LG tworzy bardzo wytrzymałe telefony, ale faktem jest również to, że jeśli nie będziesz dbał o telefon to zdecydowanie szybciej się zniszczy.