• Wszystko, co związane z Symbianem
Wszystko, co związane z Symbianem

#56773  autor: Blackall
 26 lut 2006, 20:18
the_neptun pisze:40euro kosztuje sciagniecie sima u tego pana, ale...
on jest z daleka z singapuru o ile mam dobre info bo co do ceny napewno 40euro i zanim mu wyslecie i pozniej wam odesle to telefony stana sie historia. pozdrawiam ;p
Z singapuru :shock: Po nazwisu mozna poznac ze z bałkanów.. dokładniej chorwat..

SymbianOS.pl
Mobility

#56792  autor: piotrz
 26 lut 2006, 21:53
może jest dwóch dejanów :-D jeden w Chorwacji, a drugi w singapurze :smt005 :wink:

#56794  autor: the_neptun
 26 lut 2006, 21:57
tak gdziesz czytalem tylko :O

#57455  autor: bosmanxxl
 01 mar 2006, 23:42
a ja czytałem na tym forum że to koszt 80 Euro. Prędzej czy później zdejmą z tego locka w każdym komisie,to tylko kwestja czasu. Narazie koszt jest kozmiczny, lock zdejmowany kodem, nikt nic nie grzebie, a dejan podłącza fon do kompa bo oprócz imei cos tam jeszcze potrzebne pewno jak w sonyerykach, ale może i to są ploty ?

#57489  autor: piotrz
 02 mar 2006, 11:10
bosmanxxl pisze: Prędzej czy później zdejmą z tego locka w każdym komisie,to tylko kwestja czasu
kwestia czasu?? no nie wiem.miałem motorolkę E1000.pokazali ją w październiku, czy listopadzie, a już pod koniec grudnia zdejmowali z niej simlocki (wcześniej nie umieli).
a 6630 jest już od września 2004, a nie umieją z niej zdjąść sima do dzisiaj.

#57579  autor: dziedziel
 02 mar 2006, 16:15
W SX1 mclaren edition, trzebabyło odlutowywac procesor, nacinac jakies sloty, wlutowac procesor i działało (o ile udało ci sie to odlutowac i przylutowac spowrotem), inaczej nie dało rady, moze tu jest podobnie??

Pozdrawiam Dziedziel

#57591  autor: Blackall
 02 mar 2006, 16:39
dziedziel pisze:W SX1 mclaren edition, trzebabyło odlutowywac procesor, nacinac jakies sloty, wlutowac procesor i działało (o ile udało ci sie to odlutowac i przylutowac spowrotem), inaczej nie dało rady, moze tu jest podobnie??
Nie mclarenie tylko blacku. Sam go mialem, sciagnalem sima kodem. W starszych sxach nie dziala kod, tylko test point..

SymbianOS.pl
Mobility

#57613  autor: dziedziel
 02 mar 2006, 17:28
Blackall pisze:
dziedziel pisze:W SX1 mclaren edition, trzebabyło odlutowywac procesor, nacinac jakies sloty, wlutowac procesor i działało (o ile udało ci sie to odlutowac i przylutowac spowrotem), inaczej nie dało rady, moze tu jest podobnie??
Nie mclarenie tylko blacku. Sam go mialem, sciagnalem sima kodem. W starszych sxach nie dziala kod, tylko test point..
Ta wersja w kolorze czarnym to wersja McLaren :)

Pozdrawiam Dziedziel

#57634  autor: piotrz
 02 mar 2006, 18:46
nie. maclaren ma wgrane inne dodatki (typu animacja przy włączeniu) i ma z tył napis "mclaren" zobacz tu!
a sx1 black to to samo co sx1, tylko w innej obudowie.

#57651  autor: Blackall
 02 mar 2006, 19:10
dziedziel pisze:
Blackall pisze:
Ta wersja w kolorze czarnym to wersja McLaren :)
Nie zebym sie chwalil, ale o sxie wiem dosc sporo. Grzebalem w nim pol roku ;-)

SymbianOS.pl
Mobility

#57665  autor: dziedziel
 02 mar 2006, 19:32
piotrz pisze:nie. maclaren ma wgrane inne dodatki (typu animacja przy włączeniu) i ma z tył napis "mclaren" zobacz tu!
a sx1 black to to samo co sx1, tylko w innej obudowie.
Dzieki za wyjasnie.

Pozdrawiam Dziedziel

#76561  autor: borek891
 27 maja 2006, 21:21
Słyszałem, że u naszych zachodnich sąsiadów można sciaganac za 25 euro simlocka.

#76592  autor: piotrz
 27 maja 2006, 22:07
Temat z simlockiem jest wyżej. Tam się wpisuj
I nie ODKOPUJ TEMATÓW!!!