Horacy pisze:Kurde przeszukałem chyba całą stronę ofert T-Mobile i nie znalazłem, owszem była wcześniej możliwość do każdego abonamentu dokupienia pakietu 1 GB neta za 10 zł ale nie za 7... jakbyś podał link byłoby fajnie.
nie szukałem tej promocji na stronie T, wiem o niej skąd inąd niż ze strony netowej T.
st.konsultant pisze:ciekawy pisze:to w końcu każdy może skorzystać z tej oferty czy tylko abonenci T ?
EDIT
st.konsultant
jak wszyscy to do kiedy ? zawsze można z tego skorzystać czy jest termin końca tej promocji z której wszyscy mogą skorzystać ?
to jest oferta z modemem czy bez modemu ?
jak z modemem to ile w tej opcji kosztuje modem ?
ile T bierze za aktywacje tej usługi ?
po umowie np. po 24 miesiącach cena zostaje też około 7 zł czy się zmienia ?
Zamysł jest taki, że ta promocja ma być niezbyt reklamowana. Czemu? Nie mam pojęcia. Być może marny zysk dla sieci. Dlatego na stronie nie ma o niej słowa.
Oferta wygląda tak samo jak dla stałych Klientów. Czyli:
- 6,90 zł na 48 miesięcy
- 9,90 zł na 36 miesięcy
- 14,90 zł na 24 miesiące.
W każdej opcji modem za 1 zł i aktywacja 1 zł.
Oferta jest do 2 września. Nie mam pojęcia czy będzie wydłużona.
Dostępna jest przez BOA i w punktach.
co do reklamy tej usługi to moim zdaniem sieć T mogłaby się reklamować na stronie netowej bo koszt nieduży jeśli nie żaden, a jeśli sieci szkoda modemów to mogą sprzedawać same karty SIM i też na tym moim zdaniem sieć by wyszła na plus.
powiedzmy, że 1GB za 6,90 zł to można wziąć nawet tą umowę na 48 miesięcy bo to nieduża kwota i limit odpowiedni do kwoty, a co dalej, jak będzie już 49, 50 miesiąc to wtedy ile ta opłata będzie wynosiła ? - dalej 6,90 zł czy podskoczy wyżej ?