Markadiusz
To jest dobra teoria która napisałeś, jednak w dzień (w godzinach szczytu jak i wieczorem) najwiecej ludzi siedzi,gra przeglada,a w nocy tylko nieliczni zostaja i sciagaja - tak mi tlumaczyl gość z salonu i troche w tym jest racji.
Mam dla was ciekawa nowinke w zwiazku z moim problemem. Wlaczylem dzisiaj 3G/HSPA i okazuje sie ze nie ma juz kompletnie HSPA.Tzn jest, ale zadko sie załacza i dziala tylko w wiekszosci 3G, a to znaczy ze chyba nadajnik wreszcie szlag trafił, albo coś kombinuja i beda wymieniac.
Założe sie ze było wiele doniesien na ten nadajnik mimo iż konsultanci twierdzili ze jestem pierwszy i że wszytsko u nich wporzadku
Dziwi mnie fakt, że tylko mnie chyba wywala z HSPA z powodu przeciażenia, a mam dobry zasieg ( pisze znakomity, 4 kreski, czasem 5) No chyba że isnieja modemy, ktore łacza sie tylko HSPA/HSPA+ wyciskajac starszych użytkowników z gorszymi modemami, ale watpie by takie były.Miałem najnowszy modem na próbe z Plusa i z tego co mi wiadomo nie ma czegos takiego.Jest 2G, 3G i LTE, także odpada rownież teoria przeciażania HSPA przez LTE, bo to inne pasmo.Podsumowujac wychodzi na to, że wszyscy laczacy z tym nadajnikiem w okolicy musza miec ten sam problem, skoro juz doszedlem do wniosku ze to nie moja wina.
@Edit
Wkoncu doczekałem sie pierwszej odpowiedzi w sprawie reklamacji, która została rozpatrzona negatywnie.
Oczywiscie tresc nie ma nic wspolnego ze mna, tak jakby nawet nie czytali tej mojej reklamcji.Sranie w banie o lokalizacji, ukształtowaniach terenu i przeciażeniach sieci plus nieodpowiada, tylko co to ma wspolnego z moim pingiem i wiecznym rozlaczaniem?