Czy ktoś wymieniał w Red Bullu kartę na microSIM?
Byłem przed chwilą w salonie Playa i poinformowano mnie, że Red Bull to inna firma i pomyliłem drzwi.
- Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Na grouponie pojawiła się oferta abonamentu 66pln (444 minuty do wszystkich) ze zniżką 25% czyli wychodzi miesięcznie 49,50. Umowa na 24miesiące z telefonem zte blade za 6pln. Telefon może taki sobie jak na abo ale można zawsze sprzedać i kupić coś innego.
Link: http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 147&a=1661
Link: http://www.groupon.pl/deals/cala-polska ... 147&a=1661
maker3, tak, nie każdy salon Play obsługuje Red Bull-a.
ale obecnie kiedy w Play jest taryfa Lubię to to jest to odpowiednik tego Red Bull-a bo jest limit netowy za samo doładowanie, są nielimitowane sms-y, a wcześniej to Red Bull miał pakiet 666 i 1666 sms-ów w korzystnych cenach, a teraz to nawet taryfa Lubię to w Play jest korzystniejsza bo za to samo doładowanie limit netowy jest większy.
Jak jeszcze nie ma stanu darmowego w Red Bull to ja nie wiem po co Play-owi ta oferta Red Bull-a skoro już spokojnie można tego Red Bull-a zastąpić taryfą Lubię to.
RBM One to jest ten ZTE blade czyli ten sam telefon pod dwiema nazwami ?
widziałem ten telefon też na stronie netowej Play-a.
ale obecnie kiedy w Play jest taryfa Lubię to to jest to odpowiednik tego Red Bull-a bo jest limit netowy za samo doładowanie, są nielimitowane sms-y, a wcześniej to Red Bull miał pakiet 666 i 1666 sms-ów w korzystnych cenach, a teraz to nawet taryfa Lubię to w Play jest korzystniejsza bo za to samo doładowanie limit netowy jest większy.
Jak jeszcze nie ma stanu darmowego w Red Bull to ja nie wiem po co Play-owi ta oferta Red Bull-a skoro już spokojnie można tego Red Bull-a zastąpić taryfą Lubię to.
RBM One to jest ten ZTE blade czyli ten sam telefon pod dwiema nazwami ?
widziałem ten telefon też na stronie netowej Play-a.
czy się wypieli bo jesteś z prepaida to możesz sprawdzić mówiąc,że chcesz się aktywować w abonamencie RBM i jeśli się będzie dało to znaczy,że sie wypieli,a jak sie nie będzie dało to znaczy,że nie obsługują RBM bo to chyba inny system jest.maker3 pisze:@ciekawy
głowy teraz nie dam, ale na wystawie mieli jakiegoś białego LG w logo Red Bulla.
Czyżby wypieli się na mnie bo jestem z pre-paida?
Jak chcesz się przenosić do Red Bull to pomyśl o taryfie PLAY na kartę gdzie za doładowanie 50 zł masz 100 dni bez limitu na połączenia i sms-y w PLAY, a cała kase wykrozystujesz do każdej innej sieci i za 10 zł masz pakiet 1GB albo pomyśl o taryfie Lubię to!Kazio1616 pisze:A ja mam małe pytanie. Czy warto przenieść numer z T-Mobile właśnie do Red Bull Mobile?? Chodzi mi o ofertę na kartę. Jak ktoś jest w tej sieci prosiłbym o opinie.
Są też pakiety nielimitowanych sms-ów, te taryfy mogą się okazać korzystniejsze od Red Bull.
jak porównasz Red Bull i stare Lubię to które jeszcze może być dostępne to się przekonasz, że doładowanie powedziemy za 50 zł jest na taki sam czas, tylko Lubię to ma większy limit na net, więc skoro koszty są takie same i warunki lepsze w lubię to to dlaczego miałby nie wybrać lepszych warunków.sa pisze:Ciekawy jak Kazio ma tego k800i z profilu, to mu Red bull całkiem starczy i jeszcze zostanie no chyba że będzie jako modemu używał,to nie smartfon no chyba że ma,ale nie napisał...wtedy faktycznie lepszy pnk lubię to