ukefake pisze:
osachorzow, i jak poszło? jesteś już w play czy nadal we freem?
z tego co pamiętam, to system w playu tylko podpowiada dawcę i zawsze można było go zmienić na innego z listy.
Chyba w cuda wierzysz

Wczoraj wieczorem przyszedł SMS że niezgodność danych... napisałem do FreeM a oni mi odpowiedzieli, że żadnego wniosku nie było bo pewnie P4 wysłało do Plusa jak to mają w zwyczaju i mam ich oświecić że to nie ta sieć... Byłem dziś w playu panienka zarzekała się, że wtedy podpowiedziało jej Polkomtel i NIE MOGŁA zmienić na nic innego... dziś jakoś mogła... nie było na liście FreeM ani CP Telekom, ale była Carrefour Mova... wybraliśmy to i na wniosku pojawił się... CP Telekom

Czyli jest szansa że przejdzie, a twórcom oprogramowania dla P4 gratulujemy polotu

FreeM nie ma ale GaduAir jeszcze jest
Aha... jeszcze mogą mi odwalić wniosek bo w P4 (i na dowodzie) są dwa imiona, a w FreeM jedno, ale słyszałem że weryfikują tylko PESEL... oby

Bo w sumie to wyprzedzająco pisałem do FreeM prośbę o podanie powodu odrzucenia wniosku (widmo

) i jeśli to imię to od razu prośba o dodanie drugiego tak jak na dowodzie którego skan mają. Dziś (jeszcze?) nie przyszła odpowiedź na wniosek więc zobaczymy...