Atlan pisze:No i to jest dobra oferta? To w zwykłej umowie bez telefonu w Play masz za 39zł 550 minut, w VM masz za 60zł prawie 480.
Przepraszam, specjalnie dla Ciebie powininem zaznaczyć, że
do, np. 5 godzin.
Widzisz swoim postem pokazujesz, że najwidoczniej nie masz za bardzo pojęcia czym rożni się pre-paid od abonamentu. Piszesz tak specjalnie? Bo zdaje sobie sprawę, że w rzeczywistości tak nie jest. Abonament, to jest dla ludzi korzystających ze swojego telefonu regularnie i raczej intensywnie przez rok lub dłuższy okres. Przeciwieństwem takiego sposobu korzystania z telefonu jest pre-paid. Jak widać to na przykładzie powyższej oferty, zapewnia jedną niską stałą stawkę na połączenia, niezależnie od intensywności korzystania w danym miesiącu. Co jest dla kogo lepsze, abo czy karta, to już temat na inną rozmowę. W każdym bądź razie na tym właśnie m.in. polega różnica.
Atlan pisze:Poza tym jakbyś czytał uważnie, to byś zobaczył że nie zapomniałem o promocji "50 % więcej"...

We fragmencie Twojej wypowiedzi, z wyliczeniami zaproponowanymi przez Ciebie, który to fragment zacytowałem, nie uwzględniłeś bonusu.
Atlan pisze:Zobaczymy czy nie będzie haczyka pod postacią że ten bonus będzie ważny 30 dni.
Z tego co zdołałem wyczytać na ichniej stronie i z regulaminu w PDF, który udało mi się ściągnąć na kompa wynika, że bonus jest przyznawany po każdym doładowaniu, w przeciągu 24 godzin i jest ważny tyle samo co samo doładowanie, czyli 365 dni. Wykorzystywany jest też w pierwszej kolejności, przed środkami zgromadzonymi na koncie głównym. O ile nie zmienią regulaminów.