• Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów i smartfonów marki Samsung oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #569349  autor: KasiQ
 21 lip 2012, 20:21
A więc mam problem z trackpadem/touchpadem czy jak to tam się na to mówi ;p

Problem polega na tym, że ten touchpad mi nie działa. Nie działa już od jakiegoś czasu (około 2 m-cy) przy czym raz na jakiś czas zatrybi i zaczyna działać, np wczoraj działał przez jakieś 20 minut, później jakiś czas nic i znowu chwile podziałał. Nie wiem o co chodzi, dlatego pytam tutaj, może ktos miał podobny problem.

Dodam, że telefon nie jest już na gwarancji.
< i rozważam kupno tego touchpada i z tego co się zdążyłam zorientować to koszt około 80 zł>
Ostatnio zmieniony 21 lip 2012, 23:05 przez KasiQ, łącznie zmieniany 1 raz.

Pozdrawiam ;)

#569375  autor: orson_dzi
 21 lip 2012, 23:06
No to problem jest spory. Za 80zł wg mnie nie opłaca się tego robić. Najpierw trzeba by rozebrać i zobaczyć jak to w środku wygląda. Może tylko coś się odłaczyło.

Lista używanych telefonów nie mieści się w tym polu tekstowym :)

#569480  autor: Precelos
 22 lip 2012, 14:34
KasiQ pisze:Nie wiem o co chodzi, dlatego pytam tutaj, może ktos miał podobny problem.
typowa usterka w tych sajsungach

plytke mozna kupic za ok ok 26 zl nie wiem skad wyszlo 80zl, no chyba ze z robocizna :-D

Obrazek

#569505  autor: KasiQ
 22 lip 2012, 17:23
Precelos pisze:
KasiQ pisze:Nie wiem o co chodzi, dlatego pytam tutaj, może ktos miał podobny problem.
typowa usterka w tych sajsungach

plytke mozna kupic za ok ok 26 zl nie wiem skad wyszlo 80zl, no chyba ze z robocizna :-D

Jeżeli masz jakiegoś linka z neta albo coś gdzie można kupić tą płytkę za 26 zl to ja poproszę, bo ogólnie miała bym kogoś kto by mi to wmontował.

A co do rozkręcenia to nic nie pomogło, bo rozkręcany i czyszczony itd to już byl ;/

Pozdrawiam ;)

#569629  autor: KasiQ
 23 lip 2012, 09:45
UndiscloseD, dziękuje ;) tylko nie wiem czy to nie jest jakieś trefne skoro jeszcze nikt tego nie kupił ;p także też strach, no ale zobaczę ;)

Pozdrawiam ;)

#569637  autor: UndiscloseD
 23 lip 2012, 10:51
KasiQ pisze: tylko nie wiem czy to nie jest jakieś trefne skoro jeszcze nikt tego nie kupił ;p także też strach, no ale zobaczę ;)
Może to jakaś świeża aukcja i dlatego, wystawiony touchpad jest 1 z 50 ;)
Jest tam napisane, że to niby oryginalne części Samsunga, bo są autoryzowanym serwisem Samsunga.

#570006  autor: KasiQ
 25 lip 2012, 00:10
Precelos pisze:http://allegro.pl/tasma-joystick-przyci ... 78837.html
wersja HQ, link do oryginalu juz podal kolega wyzej
Dziękuję :)

[ Dodano: 2012-08-01, 22:26 ]
Ja nie wiem o co chodzi .... Od wczoraj touchpad znowu jakimś cudem śmiga ;p tzn w nocy zaczął później nad ranem nic ale od około 10 już elegancko chodzi ;p no i nie wiem czy wymieniać czy nie :d bez sensu too

Pozdrawiam ;)