• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

Jaka sieć?

Orange
8
16%
T-Mobile
5
10%
PLAY
25
50%
Mtv Mobile
3
6%
RedBull Mobile
1
2%
Virgin Mobile
Brak głosów
0%
mBank Mobile
6
12%
Lycamobile
Brak głosów
0%
Sferia, Mobyland, Aero2
2
4%

#569311  autor: Ruben
 21 lip 2012, 15:54
Karlos20, bartoszek534, dajcie juz spokój, bo widzę, że wspólnego stanowiska i tak nie wypracujecie a nerwy juz Wam puszczają ;)
Maniiiek, nie jest to oszustwo wprost ale dla osób niebędących w temacie hasło "FB za darmo" kojarzy się z tym, że bez limitu wszystko, co jest na FB jest darmowe.
Niestety wszyscy operatorzy korzystają z niedomówień albo z zapisów drobnym drukiem np. "szczegóły na www" Przykładem jest chociażby podwojenie w T-Mobile, które jest tak bardzo reklamowane.
Niestety ale nasi operatorzy wyrabiają w nas nieufność i jak coś jest atrakcyjne, to powinna zapalać się nam kontrolka żeby szczegółowo czytać regulaminy.

#569569  autor: bartoszek534
 22 lip 2012, 22:02
ja naszczescie mam mocne nerwy. Zapraszam na stronke facebook.com/playoszukani . Spoko, plus, t, orange - oni tez oszukuja. Ale nie na taka skale... A ja place 7 zl i net przez caly miesiac. Git. A ta waznosc np w dol 20 czy 30 zl w play nk to jak to wyglada?

#569571  autor: KC-KARLOS
 22 lip 2012, 22:06
bartoszek534 pisze:Git. A ta waznosc np w dol 20 czy 30 zl w play nk to jak to wyglada?
Nie mydlij oczu ważnością konta, bo to osobna sprawa.
I nie myl taryf, bo są 2 taryfy, które maja darmowego neta w cenniku non stop i można go mieć ZA DARMO! Nie trzeba płacić nawet tych 7 zł. Spójrz sobie na temat o Starym i Nowym Lubię To w Play.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#569574  autor: bartoszek534
 22 lip 2012, 22:10
karlos, pytam ciebie. Bo tam sa rozmowy i sms za darmo. Ale jak z ta waznoscia?

#569577  autor: KC-KARLOS
 22 lip 2012, 22:21
bartoszek534,
wszystko jest na stronie Play. CIĘŻKO ZAJRZEĆ?
http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta/play-na-karte/
http://www.play.pl/pl/oferta/play-karta/lubie-to/

Jak utrzymasz wychodzące, otrzymasz do wyboru:
> PNK 0gr w Play: PRAWDZIWY stan darmowy w PLAY - no limit rozmowy i esy w Play. Bez dodatkowych 39 gr i innych jednorazowych opłat jak w Plusie.
> PNK-LT - darmowy net w cenniku i paczki na szybszego neta.
Dodatkowo w PNK-LT masz możliwość obniżenia jeszcze bardziej kosztów do innych sieci.

[ Dodano: 2012-07-22, 22:23 ]
Jeśli krótka ważność konta nie wystarczy - nadal jest dostępny Fresh, rok ważne konto już za 5 zł bez kodów aktywacji.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#569712  autor: bartoszek534
 23 lip 2012, 16:10
karlos -dzieki. No fajna ta oferta, waznosc nie jest krotka. Kto powie ze to krotka waznosc?

#569724  autor: KC-KARLOS
 23 lip 2012, 16:47
bartoszek534, jednak? I po co tyle krzyku??
Teraz taryfy Play'a nabierają sensu, gdyż GG w telefonie (teraz w telefonach, które maja JAVA) wymaga tylko aktywnej transmisji danych, gdzie w STARYM LT i PNK-LT net jest darmowy w cenniku!

#569761  autor: NokiaUser
 23 lip 2012, 20:45
Jeśli ktoś chce mieć tylko Gadu-Gadu w telefonie, to raczej kupi pakiet 25 MB w PF, a nie będzie korzystał z oferty Lubię to! ;)

Jedyne, co mam, to złudzenia, że telepolis.pl na lepsze się zmienia

#569770  autor: KC-KARLOS
 23 lip 2012, 21:11
NokiaUser, to też ciekawa opcja :)

#569776  autor: NokiaUser
 23 lip 2012, 21:39
Ja bym powiedział: "Teraz taryfy Play'a nabierają sensu" dla osób które lubią mieć wszystko za darmo, bo "w
STARYM LT i PNK-LT net jest darmowy w cenniku", a w PNK-0gr w Play rozmowy i SMS-y w Play są darmowe w cenniku. :D

Jedyne, co mam, to złudzenia, że telepolis.pl na lepsze się zmienia

#569910  autor: bartoszek534
 24 lip 2012, 14:12
gdybym mial tyle znajomych w plax, co w plusie, to bym sie nie zastanawial. Szkoda, ze nie ma w play czegos takiego jak funskan, bo to fajne:) co do play, no ta oferta lubie to jest spoko. Tylko 90 procent znajomych w plusie... To mnie tam trzyma. Ale nie powiem, play to dobra siec:)