• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 102 z 182
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 182

#568613  autor: PalonyLolek
 18 lip 2012, 15:44
xprox3000 pisze:Czy oferta replay,może być lepsza niż te 210 minut/455 smsów + 1gb internetu ?
Gdzie jest taka oferta w kwocie 29zł w Replayu tylko sim na 12 msc.?
xprox3000 pisze:Czy jeśli przechodzę z abonamentu za 1zł na stan darmowy 29 tylko sim dla przedłużających muszę wypowiadać umowę czy wystarczy wyplenić wniosek na stronie "przedlużam umowę" ?
Jeśli przechodzisz na zwykłe przedłużenie wystarczy przedłużenie, jeśli na GU to musisz złożyć rezygnację.
xprox3000 pisze:PalonyLolek a czy jesteś w stanie to potwierdzić,przechodzę teraz na abonament za 1zł z orange na karte i po 30 dniach (jak już opłacę ten 1zl za miesiąc) będę mógł przejśc przez stronę online na ofertę dla przedłużających w play ?czyli z tymi 210minutami i 455 smsami ?
Kiedy najwcześniej mogę przejść ?
Jasne, przedłużyć będziesz mógł bo w tej sprawie konsultowałem się z kimś bardziej kumatym niż ja i potwierdził, że tak można, ale nie kojarzę szczerze tej oferty, którą tu wymieniasz.

#568614  autor: xprox3000
 18 lip 2012, 15:52
Już tłumaczę,może nie za dobrze to opisałem.

Mowa jest o tej ofercie

http://www.play.pl/pl/promocja/dla-prze ... x-bez-tel/

za 29zł na miesiąc.

Do niej przechodzę z abonamentu za 1zł po miesiącu tak ? chyba że mogę wcześniej.

Na chacie play.pl konsultant mi powiedział że minimum po 3 miesiącach mogę przedłużyc ten abonament za 1zł... twierdzi " Każdą umowę bez telefonu na czas nieokreślony można przedłuzyć po 3 miesiącach"

Chciałem zapytać jeszcze czy mogę otrzymać lepszą ofertę niż ta dla przedłużających,oczywiście po złożeniu wypowiedzenia w salonie(nie wiem jak to się fachowo nazywa ale chyba wspomniane przez ciebie "GU")

#568615  autor: PalonyLolek
 18 lip 2012, 15:57
xprox3000 pisze:Mowa jest o tej ofercie

http://www.play.pl/pl/pro...ve-max-bez-tel/
Z tym, że ta oferta jest już na 18 msc. sprawdź regulamin bo jestem o tym przekonany, mam ją u siebie w ofertach jaką tą właśnie na 1,5 roku.

W kwestii kiedy możesz przedłużyć, pytałem osób, które powinny się na tym znać i twierdzą tak jak Karlos20, że już po miesiącu, można sobie przedłużać umowę.

Tak, jeśli złożysz wypowiedzenie to wtedy będziesz miał możliwość otrzymania lepszej oferty GU, jeśli chodzi o sczegóły, jak będziesz chciał podeślę na PW, lub wrzucę tutaj.

#568616  autor: pakierhakierxd
 18 lip 2012, 15:59
Więcej minut normalnie jest jak ktoś przedłuża na 18 miesięcy więc ciekawe czy tyle przy 12 miesiącach dostaniesz,ja sam ostatnio przedłużałem na 12 i dostałem 150.

Pozdrawiam :)

#568618  autor: xprox3000
 18 lip 2012, 16:02
W takim razie proszę wrzuc tu ofertę GU,pewnie są widełki więc proszę o ofertę na czas nieokreślony i określony do 18 miesięcy powiedzmy

#568622  autor: promilus
 18 lip 2012, 16:10
PalonyLolek, udało Ci się coś ustalić w sprawie Play Online?

#568635  autor: kes
 18 lip 2012, 16:40
Witajcie,
(jestem) byłam na etapie przedłużania abonamentu z play. Jestem zaznajomiona z procedurami przedłużania (wypowiadaniem umowy), ale dostałam taką ofertę abo LongPlay II 99 + RePlay Stan Darmowy z rabatem na telefon 25.04 gdzie miałam mieć zniżkę 20 zł na abo przez rok i jakieś tam dodatkowe minuty. Do tego samsung galaxy+ za 49 zł.
niestety przesyłka nie została doręczona z mojej winy bo nie miałam ważnego dowodu o czym mówiłam przy przedłużaniu i zostało mi powiedziane, że zosatnie odesłane a później mogę wznowić. Dziś napisałam o wznowienie a oni mi na to, że nie można wznowić.

To już nieważne, nie chce mi się dochodzić czy można czy nie można, choć napisałam maila :) ale interesuje mnie czy to dobra oferta? chciałabym płacić tak w okolicach 70 zł (stan darmowy do play, dużo minut). w poprzedniej ofercie nie było pakietu internetowego ale teraz myślę, że by mi się przydał jakiś niewielki, choć priorytetem u mnie są jednak minuty. co proponujecie?
a i czy s+ jest w ogóle dostępny bo kilka a dni temu nie było go w ofercie na stronie.

#568675  autor: nedbee
 18 lip 2012, 19:11
S+ wygląda na to, że jest... ale już w innej cenie ;-)

#568677  autor: kes
 18 lip 2012, 19:21
chce się tylko upewnić - jak rozmawiamy o s+ to mamy na myśli galaxy s+ 9001 (czy jakoś tak).
aha jest ale nie od ręki :D
uszczegóławiając to cena telefonu normalnie miała byc 149 a ze zniżka 49 zł.

#568688  autor: piokuk
 18 lip 2012, 20:10
Zaproponowano mi coś takiego:
abonament za 49 złotych na cały okres umowy z max. 550 minutami do wszystkich
stan darmowy na cały okres umowy
jakieś pakiety na 3 miesiące (dla mnie nieistotne)
SGS + za 189 złotych

Jak sądzicie warto, czy zdecydować się na 550 minut za 34,5 w ofercie bez telefonu?

#568736  autor: ivona
 18 lip 2012, 23:48
zygikuleczka pisze:Xperia NEO V jest dostępna w magazynie centralnym? Bo w esklepie ni ma:(
PalonyLolek pisze:W poniedziałek wysłałem dosłownie 2 szutki i znowu jej nie ma, najgorsze, że nie wiadomo kiedy i czy będzie, a zamówienia dla klientów wiszą...
No to ciekawe bo ja już ponad 2ms-ce czekam bo moje zamówienie niby wisiało przez brak tego właśnie telefonu a w odpowiedzi na zgłoszenie choć akurat o to nie pytałam dowiedziałam się że nie ma tych telefonów i sprawa zamknięta...Więc widać zamówienia nie tyle wiszą co są olewane, a to różnica...

#568742  autor: ciekawy
 19 lip 2012, 01:14
Ponawiam
TRA_OL pisze:ciekawy play online wygląda następująco:
7,5 zł 0,5 GB prędkość do 0,5mb
19,5 zł 4 GB prędkość do 1mb
24,5 zł 8 GB prędkość do 2mb
34,5 zł 14 GB prędkość do 2mb + nocny transfer
49,5 zł 19 GB prędkość do 4mb + nocny transfer
74,5 zł 40GB prędkość do 6mb + nocny transfer
oferta bez modemu na 12 miesięcy

Jeśli chodzi ofertę abonamentu telefonicznego wszystko zostało opisane wcześniej w tym wątku.
te oferty są dostępne normalnie czy po złożeniu wypowiedzenia ?

PalonyLolek
jak to jest z tymi wypowiedzeniami umów, z tego co tu jest napisane na forum można mieć zniżkę jeśli się złoży wypowiedzenie umowy ale na 12 miesięcy czy na 24 czyli na cała umowę ? a bez wypowiedzenia nie można mieć zniżki ? od czego to jest skrót GU ?

#568759  autor: PalonyLolek
 19 lip 2012, 09:17
ciekawy pisze:jak to jest z tymi wypowiedzeniami umów, z tego co tu jest napisane na forum można mieć zniżkę jeśli się złoży wypowiedzenie umowy ale na 12 miesięcy czy na 24 czyli na cała umowę ? a bez wypowiedzenia nie można mieć zniżki ? od czego to jest skrót GU ?
GU - grupa utrzymaniowa.

Można mieć zniżkę na cały abonament, w umowie na 2 lata 20zł rabatu na stałe, zerknij kilka stron wcześniej też jednemu koledze stąd to zaproponowali jak podesłałem jego telefon i zadzwonili, więc zniżkę na stałe też można otrzymać.

Promilus - te stawki, które wrzucił TRA_OL są jak najbardziej aktualne, więc możesz sobie zerknąć.

#568767  autor: pankleks
 19 lip 2012, 10:22
Jak się zastanowisz co byś w ramach tego chciał i już będziesz miał złożone papiery to daj znać zobaczę co aktualnie będzie dostępne.
no to dostałem już odpowiedź (po jakichś 20 godzinach zaledwie):
Pragniemy przekonać Pana do pozostania w naszej sieci. Specjalnie dla Pana przygotowaliśmy ofertę RePlay Stan Darmowy GU. W ramach Abonamentu LongPlay II 69 oferujemy nawet 550 minut do wszystkich sieci krajowych oraz zniżkę na Abonament w wysokości 10 zł. Umowa, którą polecamy trwałaby 24 miesiące.
Dodatkowo:
-25% rabat na Abonament przez 12 miesięcy,
-50 dodatkowych minut do wszystkich sieci,
-Stan Darmowy w Play przyznawany bezpłatnie na czas nieokreślony,
-promocyjny pakiet 100 minut do wszystkich sieci, przyznawany bezpłatnie przez okres 6 miesięcy lub pakiet 500 sms do wszystkich. Do powyższej promocji polecamy atrakcyjne telefony już od złotówki.
i druga opcja bez telefonu

Moje pytania:
czy jakiś regulamin/szczegóły abonamentu pproponowanego gdzieś są dostępne?
z jakiej rubryki cennika dobieram sobie telefon?
czy jakiś pakiet internetowy (może być 250 mb) może być jeszcze kwestią negocjowalną?

#568838  autor: tupta
 19 lip 2012, 15:51
No do mnie zadzwonili i zaproponowali mi abo all inclusive max 65 ze zniżką na abonament 25% przez rok, stan darmowy przez 9 miesięcy no i minuty chyba 400 lub 450. I do tego tel galaxy s+ :). Najlepsze było to, że na drugi dzień znowu dzwonili i mieli gorszą ofertę niż za pierwszym razem ;D

#568842  autor: Zenobiusz
 19 lip 2012, 16:15
Nie chcę zakładać nowego tematu więc zapytam tutaj. Czy jest możliwość otrzymania duplikatu paragonu od Play? Ten co przyniósł kurier gdzieś się znajomemu zawieruszył.

PS Lub też czy do gwarancji Samsunga potrzebny jest paragon czy sama karta gwarancyjna (jest ona niewypełniona)?

#568844  autor: piokuk
 19 lip 2012, 16:40
A dzisiaj S+ w magazynie nie ma. Ktoś wie kiedy będzie?

#568899  autor: PalonyLolek
 19 lip 2012, 21:07
piokuk pisze:A dzisiaj S+ w magazynie nie ma. Ktoś wie kiedy będzie?
Już jest. Jutro też będzie na pewno z rana bo będę wysyłał :mrgreen:

#568903  autor: xprox3000
 19 lip 2012, 21:26
PalonyLolek pisze:
xprox3000 pisze:

Tak, jeśli złożysz wypowiedzenie to wtedy będziesz miał możliwość otrzymania lepszej oferty GU, jeśli chodzi o sczegóły, jak będziesz chciał podeślę na PW, lub wrzucę tutaj.
Przypominam sie bo ani na pw ani tu nic nie dostalem.
Chodzi o to co moge dostac po zlozeniu wypowiedzenia,interesuje mnie tylko sim za 29zl,czy nest mozliwy jakis rabat na abonament czy tylko wiecej minut

#568916  autor: kes
 19 lip 2012, 22:51
@PalonyLolek

ja tez bym prosiła bo chciałabym zweryfikować po miesiącu od proponowanej oferty co teraz mogę dostać. tylko że ja abo (najlepiej z netem ale priorytet to minuty i stan darmowy) w okolicach 70 zł z s+
  • Strona 102 z 182
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 182
  • 1
  • 100
  • 101
  • 102