• Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Wszystko, co dotyczy telekomunikacji, a nie mieści się w innych działach tej sekcji.
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#568024  autor: markoz7874
 16 lip 2012, 15:39
PalonyLolek pisze:..Kolega pisze prawdę, ja akurat pracuję u opa i całkowicie szczerze mogę Ci powiedzieć, że mniej więcej połowa klientów nie wie NIC...
No to mnie zaskoczyles, bo jak sie slucha polakow, to odnosi sie wrazenie, ze znaja sie na wszytkim ;)
Osobiscie dziwie sie, ze ktos kto kupuje przedmiot wart kilkaset do kilku tys zlotych nie ma pojecia co kupuje. Niezaleznie czy kupuje pralke, lodowke, samochod czy komorke, zawsze szukam najlepszego stosunku jakosci i mozliwosci do ceny.
A tu sie okazuje, ze mozna ladnie zapakowac gow... i schodzi jak cieple buleczki.
Chyba sie zabiore za handel ;)

#568575  autor: Vieslav
 18 lip 2012, 13:20
Rozwiązanie twojego problemu TUTAJ . Punkt 2.

#569134  autor: ManiacGSM
 20 lip 2012, 21:18
markoz7874 pisze:
ManiacGSM pisze:Niektórzy nawet nie wiedzą ,że mają telefon z androidem ,jak przedłużają umowy u opów po prostu po chwilowym napale biorą byle co byle by dotykowe i błyszczące ..
Co ty za farmazony opowiadasz? Chcesz powiedziec, ze ludzie nie maja TV, internetu, nie czytaja gazet?
Skad masz takie informacje? Pracujesz u jakiegos operatora, czy bezwiednie plotki powtarzasz?
A jezeli nawet to sa sami sobie winni. Jezeli sie podpisuje umowe, to przydalo by sie ja wczesniej przeczytac - chyba, ze godzimy sie na wszytko akceptujac wszelkie konsekwencje.
Nie pracuje u żadnego operatora, i nie chcę wrzucać wszystkich do jednego worka, ale wiem z własnego przykładu jak dwóch moich znajomych jeden kupił xperię x8 a drugi LG p970 i potem w pracy narzekali co z tym klopsem zrobić aby srodków z konta nie pobierało. Ja sam ostatnio miałem taki motyw jak mój znajomy zobaczył u mnie samsunga i5700 (póki go jeszcze miałem) i zapytał czy androida da się wgrać na jego omnie lite :-D , bo na moim trochę lepiej wi-fi chodzi i mniej się przycina. I wcale się z nich nie nabijam ,tylko mówię jak jest.

PLUSH na Kartę x1. Virgin Mobile x1, Orange FREE x1, PLAY MIX x1.
iP 5s, NOKIA C7, HUAWEI Y5, BB 9810, NOKIA 2610.