Reyes, w Plusie możemy liczyć na rabat 30% po złożeniu wypowiedzenia (taką propozycję otrzymałem podczas pierwszego kontaktu po złożeniu wypowiedzenia). Jak pisałem wyżej, to w marcu b.r. mozna było otrzymać rabat 50% na cały okres umowy więc dzisiaj byłoby to np. 8GB w cenie 25pln a to tyle samo, co w Play też po złożeniu wypowiedzenia więc oferta naprawdę bardzo dobra, bo infrastruktura Plusa jest jednak zdecydowanie lepsza.
ciekawy pisze:a sprawdzałeś może jak jest z ofertami z modemem czy też są takie upusty czy w ofertach z modemami nie można mówić o upustach ? a te upusty bez modemu to są na całą umowę czy na np rok ?
nie pamiętam wszystkich ofert ponieważ rozmawiałem podczas jazdy (ale zestaw głośnomówiący)

i nie miałem jak notować. Rabat jest na cały okres umowy czyli 12m-cy w przypadku umowy bez modemu. Mają się ze mną jeszcze kontaktować, to postaram się wkleić tutaj oferty z DUK.
Przydałaby się pomoc konsultantów z Plusa ponieważ wszystkie możliwości trudno jest samemu wyciągnąć podczas rozmowy.