Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
na ile upustu można liczyć w abonamencie all inclusive gu za 89 zl? interesuje mnie ta oferta ze względu na samsung galaxy s3 w chyba najlepszym cenowo wariancie na rynkuPalonyLolek pisze:Poranek, więc tak jak obiecałem... Rabaty na stałe przy All inclusive w ofercie GU zaczynają się od 59zł jeśli chodzi o kwotę abonamentu dopiero. Wcześniej masz koszta abonamnetu zmniejszona np. o 50% przez 3 msc. lub 25% przez 12 msc.
20zł rabatu na cały okres trwania umowy i max 100zł obniżki na sIII.Dekoy pisze:na ile upustu można liczyć w abonamencie all inclusive gu za 89 zl? interesuje mnie ta oferta ze względu na samsung galaxy s3 w chyba najlepszym cenowo wariancie na rynku
nedbee pisze:czy w ofercie jest już Galaxy Advanced
Można tak, ale za to płacisz.nedbee pisze:Lub ewentualnie jakoś później zmienić numer na tej samej umowie?
a nie czasem 550 min. Do mnie właśnie taką ofertę play wysłał abym pozostał na rok z abonamentemPalonyLolek pisze:Więc może oferta z GU w opcji na rok bez tel?
34,50zł w ramach tego 350 min na stałe do wszystkich, bez limitu i za darmo do Play, dodatkowo przez 6 msc. 100 min do wszystkich.
Istnieje również możliwość przedłużenia Umowy w ofercie bez telefonu.PalonyLolek pisze:W umowie na 18msc.kawu pisze:a nie czasem 550 min
Przeprosiłem Cię w moim poście kolego i przyznałem rację, gdyż nie doczytałem dokładnie Twojego posta, tak jak pisałem w edycie jest taka możliwość jaką chciałeśmusiolek pisze:Właśnie dzwonili z Play. Nowe warunki zaczną obowiązywać w ciągu kilku dni.
ale ja nie o tym... a o porównaniu tego co napisał PalonyLolek - 350 min na 18 m-cy a tym co jest w mojej ofercie na pozostanie na 12 m-cy - 550 minpiokuk pisze:Tu nie ma żadnej filozofii. Otrzymujesz pakiet kwotowy stanowiący ekwiwalent 550 minut, jeśli wyślesz z niego sms-a to logicznym jest, że minut do wykorzystania będzie już mniej niż 550.
te oferty są dostępne normalnie czy po złożeniu wypowiedzenia ?TRA_OL pisze:ciekawy play online wygląda następująco:
7,5 zł 0,5 GB prędkość do 0,5mb
19,5 zł 4 GB prędkość do 1mb
24,5 zł 8 GB prędkość do 2mb
34,5 zł 14 GB prędkość do 2mb + nocny transfer
49,5 zł 19 GB prędkość do 4mb + nocny transfer
74,5 zł 40GB prędkość do 6mb + nocny transfer
oferta bez modemu na 12 miesięcy
Jeśli chodzi ofertę abonamentu telefonicznego wszystko zostało opisane wcześniej w tym wątku.
Z ciekawości zadzwoniłem dziś na infolinie i jakiś ziomek z oburzeniem stwierdził, że nie mają takiego telefonu, lipa :/PalonyLolek pisze:nedbee pisze:czy w ofercie jest już Galaxy Advanced
Jest już dostępny.