drcox pisze:Pewnie że się nie da. Można być godzinę wolniejszym. A jutro to sobie możecie pisać ile chcecie, bo do dzisiaj problem miał zostać usuniętyk. Więc nie musisz się za bardzo wysilać z tym wyciąganiem informacji bo z tego co mi wiadomo wszystko już działa. Nawet ja jestem lepiej poinformowany a nawet nie mam karty z Orange . Co do wielkości - Telix miałby mniejszą liczbę odwiedzin gdyby Telepolisu było na tyle dobre, żeby nie musiało być uzupełniane innymi portalami. Tylko się obejrzysz, a będzie 1/3, 1/2 i nagle będziesz płakał, że zyski z reklam spadły przez tych wrednych z Adblockiem...
Człowieku, ja Cię bardzo proszę o jedno. Pół forum wie, że masz zdanie o reklamach i ogólnie o serwisie takie, jakie masz. Ale tylko jedna prośba. Nie wylewaj swoich żali pod każdym newsem czy tematem na forum niezależnie od treści. Jeśli chcesz o tym porozmawiać z Witkiem, proszę bardzo. Taki magiczny przycisk PW czy MAIL na dole

.
Nie żebym coś miał do Ciebie, ale to jest krótko - SPAM. Wiadomość niepożądana w temacie o awarii Orange. Zapamiętaj sobie na przyszłość. Z góry dziękuję.