No to jestem po "negocjacjach" - jednak nie obyło się bez gadania przez telefon.
Najpierw przez iBoa wysłałem info, że chcę przedłużyć. Zadzwonili, ale poprosiłem o wysłanie oferty @ bo akurat byłem w pracy i miałem trochę roboty.
To co wysłano wołało o pomstę do nieba - od razu zaszufladkowali mi jedną ofertę, napisali 4 zdania bez alternatyw i dodatkowych informacji ... oczywiście nie pozostałem dłużny. Dodatkowo ich ankiecie objechałem tego rodzaju odpowiedź.
Dwa lata temu jak dostałem @ pierwszą ofertę to była ona kompletna, uwzględniała kilka taryf i opcji ...
Następnie zadzwoniła bardzo miła Pani z SUK - na prawdę znała ofertę i w zasadzie dostałem SUKowy standard czyli 59zł+5zł sieć rodzinna 3os+Ace 2 za 79zł

Teraz czekam na kuriera.
Myślę też, ze włączę sobie paczkę 1GB za 10zł, bo prepaida Orange na allegro już kijem nie tknę - na trasie PKP Konin->Poznań działa fatalnie i w sumie tylko na 3G. Jakość internetu od Orange jest okropna.
Teraz testuję iPlus i jest lepiej, ale też czasem zrywa i idzie "jak krew z nosa"
Tyle tylko, że karta iPlus 9GB na 180dni kosztowała 69zł ... a tu za 120zł/rok mam t-mobile. Z telefonu robię hotspot i też jest fajnie

Niby mogłem czekać do września ale myślę, że dużo ciekawszych rzeczy bym wtedy nie ugrał
PS. Nie spytałem konsultanta - te 400 minut z R60 jest d wszystkich sieci w tym Play? Pytam, bo 2 lata temu były jaja, że minuty tylko "do dużych sieci krajowych" ...