• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 186 z 217
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 217

#567209  autor: KUMSON
 12 lip 2012, 21:05
aah no to powiedzcie może tak polećcie coś w tej chwili mam samsunga galaxy ace i chce go zmienic na coś innego w tej ofercie rodizna 60 w obnizeniu na 59zł miesiecznie

co możecie polecic na zastepstwo mohego ace???

a i jeszce jedno pytanko jakie aplikacje czy gry na ta bade sa dostepne??

czy jest gg, słownik angielsko-polski, latarka, real player, ipla, tvn player, jakies programy do filmów, jakies fajne gry samochodówki zrecznosciowe itp???

#567214  autor: barat
 12 lip 2012, 21:15
Ja z tego co widzę, to jeśli nie chcesz Ace 2, to kup Wave 3, sprzedaj i kup co chcesz ;)
Za swojego Ace też dostaniesz kilka PLN.

#567217  autor: KUMSON
 12 lip 2012, 21:25
no tego ace swojego nie sprzedam tylko ojcu dam, i chce cos wziaść dla siebie, ace 2 jakoś nie przemawia do mnie, wave 3 bardzo mi sie podoba tylko tego systemu sie boje, ze bedzie mi brakowało aplikacji:P

#567230  autor: francmen2
 12 lip 2012, 22:18
może mi ktoś coś wytłumaczyć... chcę przedłużyć umowę w t-mobile wybierając przez iboa abonament Obniż koszty - Rodzina 60 za 69,9zł na 30 miesięcy telefon Sony Ericsson Xperia arc S jest za 599 zł ale mam możliwość dokupienia w smartfonowej okazji ten sam telefon w tym samym abonamencie ale za 1 zł... o co chodzi? to wezmę ten dodatkowy a z głównego zrezygnuje i po sprawie.

#567244  autor: dziurkacz
 12 lip 2012, 23:14
W smartfonowej okazji masz mniej minut.

#567270  autor: arasel
 13 lip 2012, 04:37
KUMSON pisze:a i jeszce jedno pytanko jakie aplikacje czy gry na ta bade sa dostepne??

czy jest gg, słownik angielsko-polski, latarka, real player, ipla, tvn player, jakies programy do filmów, jakies fajne gry samochodówki zrecznosciowe itp???
http://www.samsungapps.com/
francmen2 pisze:może mi ktoś coś wytłumaczyć... chcę przedłużyć umowę w t-mobile wybierając przez iboa abonament Obniż koszty - Rodzina 60 za 69,9zł na 30 miesięcy telefon Sony Ericsson Xperia arc S jest za 599 zł ale mam możliwość dokupienia w smartfonowej okazji ten sam telefon w tym samym abonamencie ale za 1 zł... o co chodzi? to wezmę ten dodatkowy a z głównego zrezygnuje i po sprawie.
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... zja/okazja

#567294  autor: łazęga
 13 lip 2012, 10:53
Ile miesięcy wcześniej pojawia się oferta na przedłużenie umowy przy Erze Domowej? Umowę mam do 04-01-2013.
Od jakiegoś czasu w i-BOA, że niebawem będzie dostępna oferta.

#567302  autor: barat
 13 lip 2012, 11:56
Ciekawostka - dziś chyba zmienili cennik telefonów - Wave 3 podrożał (z 99 na 129 w R60), Ace 2 staniał (ze 199 na 79 w R60);)
Mi na rękę, bo wolę Ace 2 :D
http://www.t-mobile.pl/r/repo1/document ... 111111.pdf
jest tam na starcie napisane, że ceny od 13.07.2012

Wczoraj o 23 wysłałem z iBoa @, że chcę przedłużyć, ostatnie umowy też negocjowałem via @ 2 lata temu) - zobaczymy co z tego wyjdzie ;)
Może ze zmianą cennika telefonów zmienili coś jeszcze :D

#567351  autor: KUMSON
 13 lip 2012, 14:10
noo dokładnie a ja chce galaxy s plusa wziąść, na necie jest dostępny a ta mi gada w t-mobilu ze nie dostepny i nie ma takiej opcji, zeby mi na abinamenice taki raba zrobili, zebym z niej jaj sobie nie robil:P

widac że dobrze nieogarnięta:)

a koledzy pomózcie mi w tym wyborze, jakbym tego galasy s+ nie dostał to co brać??

xperia neo v, galaxy ace 2, wave 3?, czy coś innego jeszce??, coś tam moge dopłacić ale aby dobry tel był:)

#567352  autor: barat
 13 lip 2012, 14:14
porównaj parametry tych 3 - to tylko cyferki i dane. Potem zastanów się, czy chcesz Androida. Za Ciebie tej decyzji nie podejmiemy ;)
To nie jest wątek "jaki telefon wybrać" ;)
Przecież na tym cenniku jest ograniczony wybór - posprawdzaj telefony.
Jeśli nic nie pasuje to weź taki, który najlepiej "się opyli" na allegro i kup co chcesz ;)

#567356  autor: KUMSON
 13 lip 2012, 14:17
no właśnie tej bady sie boje, że będzie mi brakowało aplikacji takich jakie cche, w tech chwili am androida i tego ace, i jestem zadowolony:)

#567389  autor: arasel
 13 lip 2012, 15:32
To weź ACE 2 jeśli tak bardzo boisz się Bady. Teraz, kiedy jest w rozsądnej cenie to nawet lepszy wybór od Wave 3 o ile nie zależy Ci na jakości wykonania, świetnym aparacie i bdb jakości muzyki.

#567572  autor: barat
 14 lip 2012, 12:53
No to jestem po "negocjacjach" - jednak nie obyło się bez gadania przez telefon.
Najpierw przez iBoa wysłałem info, że chcę przedłużyć. Zadzwonili, ale poprosiłem o wysłanie oferty @ bo akurat byłem w pracy i miałem trochę roboty.
To co wysłano wołało o pomstę do nieba - od razu zaszufladkowali mi jedną ofertę, napisali 4 zdania bez alternatyw i dodatkowych informacji ... oczywiście nie pozostałem dłużny. Dodatkowo ich ankiecie objechałem tego rodzaju odpowiedź.
Dwa lata temu jak dostałem @ pierwszą ofertę to była ona kompletna, uwzględniała kilka taryf i opcji ...

Następnie zadzwoniła bardzo miła Pani z SUK - na prawdę znała ofertę i w zasadzie dostałem SUKowy standard czyli 59zł+5zł sieć rodzinna 3os+Ace 2 za 79zł :)
Teraz czekam na kuriera.
Myślę też, ze włączę sobie paczkę 1GB za 10zł, bo prepaida Orange na allegro już kijem nie tknę - na trasie PKP Konin->Poznań działa fatalnie i w sumie tylko na 3G. Jakość internetu od Orange jest okropna.
Teraz testuję iPlus i jest lepiej, ale też czasem zrywa i idzie "jak krew z nosa"
Tyle tylko, że karta iPlus 9GB na 180dni kosztowała 69zł ... a tu za 120zł/rok mam t-mobile. Z telefonu robię hotspot i też jest fajnie :)
Niby mogłem czekać do września ale myślę, że dużo ciekawszych rzeczy bym wtedy nie ugrał ;)

PS. Nie spytałem konsultanta - te 400 minut z R60 jest d wszystkich sieci w tym Play? Pytam, bo 2 lata temu były jaja, że minuty tylko "do dużych sieci krajowych" ...

#567625  autor: zygikuleczka
 14 lip 2012, 16:35
barat pisze:te 400 minut z R60 jest d wszystkich sieci w tym Play? Pytam, bo 2 lata temu były jaja, że minuty tylko "do dużych sieci krajowych" ...
\
do play też, podobno też do wynalzków typu biedronka czy inni sami swoi

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#567653  autor: hwx3.0
 14 lip 2012, 18:42
Witajcie,
Ja także mogę przedłużyć umowę. Na razie rozmawiałem z konsultantem i oferta jaka mi jest przedstawiona - standardowa: czyli Rodzina 60 za 79zł + telefon Lumia 710 za bodaj 399zł(?) umowa na 24 miesiące. Trochę poczytałem ten wątek i szczerze mówiąc, mam chęć walczyć o swoje. Tylko nie wiem jak podejść do negocjacji. Nie zależy mi na Galaxy SIII, ani innych superniewiadomojakich wszystkomających tylko na w miarę dobrej klasy smartfonie. Chociaż Galaxy SII czy Galaxy Note'm bym nie pogardził (zwłaszcza note'm).

I am a patient boy. I wait, I wait, I wait, I wait :)

#567657  autor: zygikuleczka
 14 lip 2012, 19:01
hwx3.0 pisze:Tylko nie wiem jak podejść do negocjacji.
Tzn? Ja mogę za Ciebie ponegocjować ale biorę wynegocjowany telefon:D

5XX XXX XXX: Plus :arrow: Orange :arrow: Play :arrow: T-mobile
6XX XXX XXX: T-mobile :arrow: Nju mobile :arrow: Play

#567665  autor: klientTM
 14 lip 2012, 19:35
Czy mógłby mi ktoś sprawdzić cenę Xperii S przy przedłużanu w Pakiecie dla Biznesu 80 z pakietem wartościowym powiększonym o 25% (i w PdB80 bez powiększenia też, o ile jest taka opcja)?
A może ktoś z Pracowników ma info, czy przed zakończeniem tej promocji z powiększaniem pakietu wartościowego, będzie można się spodziewać jakiejś obniżki cen telefonów (chociażby do stanu z początku czerwca..)?

#567672  autor: hwx3.0
 14 lip 2012, 20:00
zygikuleczka pisze:
hwx3.0 pisze:Tylko nie wiem jak podejść do negocjacji.
Tzn? Ja mogę za Ciebie ponegocjować ale biorę wynegocjowany telefon:D
Już piszę o co mi chodzi. Raz dzwoniłem - dostałem ofertę - 99zł/120 minut + jakieś tam super telefony po niższych cenach. Powiedziałem, że to mi nie odpowiada, bo abonament jest drogi, a mało mam minut, a jedyna różnica, że telefon spłacam w ratach. Druga rozmowa - propozycja standardowa - czyli jak napisałem - R60 za 79zł i Lumia 710 za bodajże 399zł. Na razie powiedziałem, że muszę sobie to przemyśleć. Czy przy następnej rozmowie powiedzieć, że widziałem ten telefon w cenniku dla przedłużających za 299zł (24 mies) przy rodzinie 60 i mi się ta cena (399zł - z umową chyba na 36mies). A co odnośnie abonamentu? Przecież chyba nie powiem, że znalazłem w Internecie jak ktoś napisał jaką ofertę dostał i że ja chce tak samo?
Nie wiem jak dochodzić swojego, ale też nie natrętnie (w zasadzie nigdy oferty nie negocjowałem, no może kiedyś zeszli mi z ceny z SE K750i, ale to było w 2005 roku, ale nawet o nic nie prosiłem - po prostu zadzwonili drugi raz i podali niższą cenę)

P.S. Telefonu nie oddam, bo mój to chyba ma dni policzone :-D

#567678  autor: zygikuleczka
 14 lip 2012, 20:59
hwx3.0 pisze:Przecież chyba nie powiem, że znalazłem w Internecie jak ktoś napisał jaką ofertę dostał i że ja chce tak samo?
Nie musisz mówić, że w internecie szukasz info o negocjowaniu. Wystarczy, że powołasz się na konkretną ofertę(ten temat jest ich pełen). Można, też na zasadzie: nie, nie jestem zainteresowany taką ofertą-podtrzymuję rezygnację. Poza tym jak Ci oferta nie pasuje to nie mów, że się zastanowisz:) Im więcej razy będziesz "niezainteresowany" tym szybciej dostaniesz coś lepszego:)

#567681  autor: hwx3.0
 14 lip 2012, 21:20
zygikuleczka pisze:Nie musisz mówić, że w internecie szukasz info o negocjowaniu. Wystarczy, że powołasz się na konkretną ofertę(ten temat jest ich pełen). Można, też na zasadzie: nie, nie jestem zainteresowany taką ofertą-podtrzymuję rezygnację. Poza tym jak Ci oferta nie pasuje to nie mów, że się zastanowisz:) Im więcej razy będziesz "niezainteresowany" tym szybciej dostaniesz coś lepszego:)
Ok. Dzięki za wyjaśnienie. Spróbuję mailem wysłać do nich zapytanie o ofertę i podam, co by mnie interesowało. A nóż się zgodzą :)

I am a patient boy. I wait, I wait, I wait, I wait :)
  • Strona 186 z 217
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 188
  • 217
  • 1
  • 184
  • 185
  • 186