kwistas pisze:Jeśli to będzie działać tylko w 3G (a na to wszystko wskazuje, bo jakość 2G się nie polepszyła) to żadna korzyść, większość ma ustawione 2G, bo mniej baterii pobiera i mam tu na myśli nawet Androidowców, którym bateria 1 dzień trzyma nawet z włączonym 2G, moja E52 przy rozmawianiu przez 3G mocno spada czas pracy baterii z 4-5 dni na góra 2.
Ja też w telefonach, gdzie nie korzystam z neta ustawiam 2G, bo co mi po 3G. Ale akurat w Play mam pakiet.
Co do HD to działa. Naprawę, jakość i głośność jest nie z tej ziemi. Teraz już wiem, że będę w Play, a Orange niech się turla. Mam wrażenie, że mój rozmówca stoi za mną i mówi coś do mnie w rzeczywistości

Mega uczucie, niech zrobią całą sieć w HD. Ja jestem w stanie zapłacić za to np. 5 zł na miesiąc! Bo dla mnie jakość nieporównywalnie lepsza, tylko trzeba się do tego przyzwyczaić. Pierwszy kontakt jak miałem w T z tą usługą, to wkurzało mnie, że słyszę wszystko tak wyraźnie i słyszę nawet oddech. Teraz już dostrzegam tego same zalety i jak kończy się jakość HD to aż rozmawiać się nie chce