Użytkownik
Ranga
Młody wyjadacz
Działa. A przynajmniej taki wniosek można wyciągnąć po przeczytaniu kilku opinii z tego forum, opinii osób, które twierdzą, że rozmawiały już przy użyciu HDV w sieci T-Mobile.ciekawy pisze:bo z tym wprowadzeniem to nie wiem do końca czy to w praktyce działa
do tego dodam jeszcze zasięg w warszawskim metrze. pomiędzy stacjami W3 ma tylko na mniej uczęszczanym odcinku końcowym, najpóźniej oddanym do użytku. bardziej uczęszczane odcinki pozostają bez zasięgu, poza stacjami. a na tym najnowszym odcinku pomiędzy oddaniem go do użytku a uruchomieniem jakichkolwiek stacji bazowych minęło jakieś 2-3 lata, nawet na stacjach (pokryli zasięgiem dopiero tej wiosny). tutaj Play miażdży konkurencję, zasięg jest na całej linii już jakiegoś rokuciekawy pisze:PLAY jest pionierem na naszym krajowym rynku telekomunikacyjnym, bez PLAY nie byłoby rocznej ważności konta, bez PLAY nie byłoby 29 gr za mintuę, może by były ale jeszcze później niż dziś, bez PLAY stare sieci nie rozbudowywałyby swoich zasięgów 3G choć rozbudowują niechętnie i mają jeszcze gdzie niegdzie gorsze zasięgi 3G od PLAY czy nowo powstającego Aero2, teraz jeszcze dochodzi HD Voice, ok, T wprowadziło najpierw, właściwie reklamowało, że wprowadziło bo z tym wprowadzeniem to nie wiem do końca czy to w praktyce działa, teraz PLAY to wprowadza, dziwne, że nie wprowadza tego Plus, Orange tylko PLAY, który jest najmłodszą siecią, to dobrze, że wprowadza, tylko to moim zdaniem pokazuje niechęć starych sieci do zmian na lepsze dla klientów.
Hmm, nie uwierzę, jak nie zobaczęMordrag pisze:Vieslav, między VOIP, a Play jest HD VOICE
aha, ok dzięki.Mordrag pisze:FreecoNet, poznałem po jakości dźwięku, prawie jak na SkypeFULL RATE to na pewno nie był, jakość była po prostu za dobra. Karta Play w E52, a VOIP to wbudowany klient SIP w Xperia Neo, którą łączyłem się po Wi-Fi