• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
 #565037  autor: export
 03 lip 2012, 20:39
Witam, mam pytanie mianowicie jest taka oferta mix która spełnia moje wymagania?

* tanszy telefon
* 24 doladowan po 25/30 zl ktore mozna wykorzystac np. przez 2 miesiace
* oferta z internetem ( najlepsze rozwiazanie bylo by dla mnie karta w orange i za doladowanie ileś tam internetu, ojciec ma tą ofertę i 3 osoby nie wykorzystują tego internetu)

W Orange jest 24 mies. ale ok 60zł na miesiąc z internetem. Jest możliwość jakieś indywidualnej oferty poza ofertę w tej sieci?

ps. Dodam, że interesuje mnie telefon SE NEO V

#565090  autor: kitas5
 04 lip 2012, 08:22
Tańszy telefon od czego? Ile chciałbyś przeznaczyć na ten telefon?

Skoro liczysz na ofertę 24 * 25 lub 30 to rozumiem, że zdajesz sobie sprawę ze sporych dopłat do słuchawki?
Na same doładowania wydasz w kontrakcie 600-720 zł.
Wszystko wykorzystasz zgodnie z cennikiem, operator nawet gdyby chciał zamortyzować sobie cenę zakupu telefonu to ile myślisz może zejść od swojej ceny zakupu? 100-200zł?
Zapewne przy tych kwotach taniej wyjdzie zakupić telefon na allegro czy w komisach.
Dalej doładowywać w ofercie na kartę.

#565094  autor: Forest150
 04 lip 2012, 08:57
export, kolega kitas5, ma racje... Jeszcze taki telefon chcesz w mix brać to naprawdę dodając cenę telefonu i doładowań będziesz miał o wiele lepszy telefon a nie musisz się chociaż wiązać "podpisikiem". :roll:

Jeśli Ci pomogłem, kliknij "pomógł"

#565368  autor: export
 04 lip 2012, 22:40
Czyli jak dla mnie Orange Free na karte. A jakiś sklep z tanimi telefonami? Na allegro kupie za 700 neo v, ale sie troche boję, bo jak napisałem do kolesia z aukcji czy można wgrać androida 4.0 to dostałem taką odpowiedź: nie wiem, ale chyba tak - czyli nie nie mozna, ale pisał nie będę bo wtedy nie kupisz.

#565564  autor: pakierhakierxd
 05 lip 2012, 12:36
Raczej będziesz mógł jak nie teraz to później,chyba już wszyscy operatorzy wypuścili aktualizację,jeśli nie wszyscy to pewnie Orange tylko nie.

Pozdrawiam :)

#565686  autor: UndiscloseD
 05 lip 2012, 21:04
export pisze:Czyli można kupywać wszystko tylko nie orange tak?
Najlepiej polować na telefon, który nie był kupowany u operatora tylko z polskiej dystrybucji. Wtedy nie będzie problemu z aktualizacją softu. Telefony od operatorów dostają wsparcie dużo później, a nawet i wcale. Telefony od operatorów mogą być nieco tańsze, ale moim zdaniem lepiej dołożyć więcej, ale kupić telefon, który nie ma, p. dodatków od operatora w postaci tapet, dzwonków, czy niepotrzebnych aplikacji, które tylko "zabierają" pamięć telefonu.

Jak widzisz ten, który Ty podałeś jest z dystrybucji Plusa.