Wszystko, co dotyczy telefonii stacjonarnej - usługi, promocje, opinie, VoIP, sprzęt, itp. Także dostęp do Internetu - radiowy, xDSL, dial-up, itp.
Regulamin forum:Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.
Witam
Mam obecnie iPlusa, 7GB bodajże, płacę 75.60zł.
Mam możliwość przejść na opcję za 59.90 - 10GB i w nocy 50GB. Poinformowano mnie, że w niższej taryfie za 49.90 nie ma opcji LTE - czy to prawda?
Czy jeśli modem kosztuje mnie 129zł to da się jakoś zbić ta ceną, jak że jestem stałym klientem?
W nowych ofertach internetu w Plusie, nie ma lejka po przekroczeniu abonamentu, jest opłata bodajże 2 gr za 1 MB w dzień oraz 1 zł za 1 GB (taryfa nocna od 24 do 8, po przekroczeniu darmowych nocek).
Przemyśl opcje przedłużenia umowy...
Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam
Jest natomiast deklarowany limit wydatków po przekroczeniu transferu, można go ustawić też na 0 zł i wtedy nie ma możliwości naliczenia dodatkowych opłat za internet, domyślnie jest 25 zł ustawionych.
Espi pisze:Jest natomiast deklarowany limit wydatków po przekroczeniu transferu, można go ustawić też na 0 zł i wtedy nie ma możliwości naliczenia dodatkowych opłat za internet, domyślnie jest 25 zł ustawionych.
Espi, jestem zainteresowany podpisaniem umowy na internet LTE za 29zł (2GB+50GB w nocy), nie jestem klientem Plusa. Mam pytanko - czy udało by się zejść z ceny modemu LTE E398 z 299zł do jakiejś niższej kwoty w tym abonamencie za 29zł?
Niestety nie, tylko program 5plus daje możliwości po przez wymianę punktów w programie obniżanie cen sprzętu, natomiast jest on przeznaczony dka Klientów sieci Plus.
Patryk83żółwik : Ale po co Ci modem LTE, skoro nie bierzesz usługi LTE?
I wątpie, ze udaloby Ci sie zejsc na nizsza cene. Ceny sprzętu nie sa do negocjowania.
Czy zestaw "Huawei E398 z anteną zewnętrzną" (29zł) w stosunku do samego modemu (1zł) warto brać?
Z tego co czytałem, to z reguły poprawa w przepustowości o ok. 25%?
W tej chwili w kazdym iPlusie jest LTE.
Z tym, ze jezeli brac LTE, to nie z malym limitem - bo to jest poprostu bez sensu.
Weź E398 + antena AKC2 Uni i będzie pieknie chodzić.
Miałem wziąć zestaw E398 z anteną za 29zł.
Okazało się, że jako że dostałem 20% rabatu na abonament, mogę wziąć tylko E398 za 1zł. Z anteną to już za 129. (taryfa za 79.90 a płacę 64). Nie oszukali mnie?
No i ten modem... Długo się loguje, gubi zasięg... Też tak macie?