Użytkownik
Ranga
Ostrożny rozmówca
Coś mi się wydaje, że w tej sprawie nikt się do Ciebie nie odezwie.. Musisz brać ten plan taki jaki jest lub brać inny.dzi0bas pisze:WItam, chciałbym przedłużyc umowę z delfina na romowy bez limitu za 39... ale chcialbym do tego pakiet smsprosze o kontakt konsultanta.
Problem w tym, że w tym planie nie ma takiej opcji na dzień dzisiejszy, żeby dorzucić pakiet esów.kitas5 pisze:Idz do punktu i powiedz, że chcesz przejść na kartę. Połączą Cię ze specjalnym działem utrzymaniowym, tam dorzucą więcej. Cudów jednak nie ma.
pawlisko123 pisze:proszę o kontakt na pw w sprawie przedłużenia abo indywidualnego
W salonie powiedziala, ze pakiet mozna dodac, ale jeszcze za wczesnie na negocjacje. Po 14 lipca sie upewniepomaranczowy pisze:Coś mi się wydaje, że w tej sprawie nikt się do Ciebie nie odezwie.. Musisz brać ten plan taki jaki jest lub brać inny.dzi0bas pisze:WItam, chciałbym przedłużyc umowę z delfina na romowy bez limitu za 39... ale chcialbym do tego pakiet smsprosze o kontakt konsultanta.
To życzę jej powodzeniadzi0bas pisze:W salonie powiedziala, ze pakiet mozna dodac, ale jeszcze za wczesnie na negocjacje. Po 14 lipca sie upewniepomaranczowy pisze:Coś mi się wydaje, że w tej sprawie nikt się do Ciebie nie odezwie.. Musisz brać ten plan taki jaki jest lub brać inny.dzi0bas pisze:WItam, chciałbym przedłużyc umowę z delfina na romowy bez limitu za 39... ale chcialbym do tego pakiet smsprosze o kontakt konsultanta.
jest to realne.Kari pisze:Witam:)
Posiadam numer w sieci orange od 8 lat;)
w październiku kończy mi się umowa:)
została złożona rezygnacja w tej sprawie
jednak zaczynam rozważać przedłużenie jej:)
Dzwoniono do mnie z dziwnego numeru orange lecz nie odebrałem okazało sie że jest to numer z którego dzwonią w sprawie klientów rezygnacyjnych numer po kilku dniach jednak przepadł
kontaktowałem sie w tej sprawie z salonem jak i przedłużeniem umowy pod nr *400 jednak powiedziano mi że nie przebiją umowy własnie z działu rezygnacyjnego
Na jakie warunki mogę liczyć??
Dodam że abonament jaki płacę wynosi 85 zł:)
Pani pod numerem *400 powiedziała że SE Xperia Arc S w cenie 200 zł i obnizenie abonamentu do 30 % jest to realne?? teraz z pewnością interesował by mnie abonament 59 zł co za tym idzie obniżka do 40 kilku zł i telefon za około 200 zł:)