Posiadam RAZR od ponad miesiaca i stwierdzam, ze dawno nie mialem tak fajnego telefonu.

A telefonow mialem calkiem sporo. Ale do rzeczy.. Aktualizacja do 4.0 sie opoznila, nie bede tego ukrywal jestem wsciekly z tego powodu. Jakosc dzwieku bardzo dobra, zadnych szumow, glos czysty i wyrazny. Zasieg sciaga dosyc dobrze, nie gubi go co chwile, brak uscisku smierci, ktory wystepuje w mojej e52. Wifi oceniam na dobry, poniewaz czasami wariuje i rozlacza, ale to sporadycznie. Przegladanie Internetu rowniez bardzo dobry, korzystam z Firefoxa i wszytko dziala idealnie.
Co do wykonania.. kewlar i ekran okej, testowalem kluczami i zadnych sladow. Jedyna bolaczka tutaj jest obramowanie telefonu, chyba szary plastik, ktory przy czestym uzywaniu telefonu lekko sie wyciera. Ja mam jedna kreske po tym czasie, widoczna jedynie w dobrym swietle.

Co do baterii, jak bylem w Polsce wytrzymywala spokojnie jeden dzien przy pelnej synchronizacji mail, fb, talk, skype, twitter. Kilka sms dziennie, 30 min rozmowy, godzina muzyki, pol godziny buszowania po necie plus czesto messenger.
Obecnie przebywam poza granicami kraju i telefon laduje dwa razy dziennie, poniewaz zastepuje mi komputer.

Zapewne winny jest tutaj rowniez slaby zasieg sieci O2.
Hmm to chyba na tyle.

Pozdr, Adam.