Użytkownik
Ranga
Obserwator
O ile jest to coś, czego nie obejmuje gwarancja, czyli pęknięta obudowa, ekran (o co nietrudno) lub całkiem padnięty ekran z przyczyn mechanicznych, to naprawa przewaznie jest mało opłacalna.nielubiematmy pisze:Czy jakieś części w razie awarii są ciężko dostepne i drogie?
z ekonomicznego punktu widzenia, iPhone traci najmniej na wartości, więc warto - po latach sprzedasz go niewiele tracąc. z drugiej strony, jak powiedział orson_dzi, naprawa uszkodzonego telefonu jest kosztowna.nielubiematmy pisze:Czy opłaca się go kupować? Nie chodzi o fajne gad żety i takie sprawy tylko chodzi mi raczej o utrzymanie
Tak, tak, tak. Ale szkło szkłem pozostanie i nie trudno je rozbić. Jak dla mnie to zasługa farta i tyle. A raczej braku pecha. Upadek pod złym kątem i jakiego telefonu byś nie miał to już po ekranie jeśli jest szklany. Koledze Neo V ciągle z rąk leci i wyświetlacz cały. Świetna konstrukcja i jakość materiałów to ostatnie co można mu zarzucićTidus pisze:To raczej zasługa świetnej konstrukcji telefonu i materiałów, a nie szczęścia
Kupujac telefon od razu zakladajac, ze sie zepsuje - lepiej go nie kupuj.nielubiematmy pisze:..Czy jakieś części w razie awarii są ciężko dostepne i drogie? Licze na waszą radę
najczęściej upadał na rogi, gdzie anteny są. albo fart, albo w naturalnych warunkach (nie testach na youtube) rzadko pada na twarz lub plecyPrecelos pisze:to masz duzo sczescia, jak zle upadnie to albo tylna klapka sie tlucze albo digicode pisze: iPhone 4S spadł mi już kilka razy z wysokości kieszeni na beton, szkło i asfalt - i nie ma nawet śladu.
kupujesz dla siebie czy dla brata?nielubiematmy pisze:Nie chodzi o to, że od razu zakładam to, iż się zepsuje, bo tak jak o wszystkie telefony dotykowe trzeba dbać, szczególnie o taką zabaweczkę jaką jest iPhone, która też trochę kosztujeChciałam po prostu znać wasze zdanie, bo nie znam się na telefonach, a mam ochotę kupić ten telefon, ale mój brat bardzo odradza mi ten wybór twierdząc, iż części do tego telefonu są bardzo drogie i trudnodostępne