• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #56230  autor: Niania24
 25 lut 2006, 11:34
Witam !!

Ktory z tych telefonow jest lepszy sonyerrisonn z520i czy motorolka L7. Jak mozecie to wymiencie wady i zalety kazdego. Chce go kupic SE w abonamencie w Orange za 25 zl lub motke w erze za 50 zl. Pozdrawiam

#56235  autor: Osk92
 25 lut 2006, 11:41
Jak masz kasę na comiesięczne rachunki za 50zł to naturalnie Motkę L6 :)
Wygląda atrakcyjniej no i w lepszej sieci :)

#56237  autor: Niania24
 25 lut 2006, 11:44
Nio niby nie mam ale pewnie na to samo wyjdzie gdyz za 50 zl mam 80 darmowych minut do wszystkich plus darowe smsy i mmsy do ery przez 2 lata a w Orange nic prawie nie mam oprocz 25 zl przez 6 miesiecy na rozmowy do orange i TP wiec mysle ze chyba sie bardziej oplaca wziac drozszy abonament i trzymac sie w limicie polaczen niz potem placi drozej w orange gdyz mysle ze nie nie wyrobie w "tym" co mi proponuja

#56241  autor: Osk92
 25 lut 2006, 11:49
No to bierz w Erze. A co oni jeszcze oferują :?: A zresztą zaraz lookne na stronę to Ci powiem co jeszcze jest wartego uwagi :P

[ Dodano: 2006-02-25 11:52 ]
Jak będziesz miał szczęście to jeszcze trafisz na K700i w erze. Ale wątpie by to nastąpiło.
Polecam Erę i MOto L6 :wink:

#56244  autor: kamil1221
 25 lut 2006, 11:54
No jasne ze motorolka jest lepsza.
Ma karty pamieci i wyswietlacz(TFT) 176na220 pixeli i ma 262tys. kolorow, Bluetooth i aparat VGA.
To glowne zalaty tego telefonu + wyglad.
Ja bym sie dlugo nie zastanawial.
A co do abonamentu w Erze to raczej nie pozalujesz - Era jest solidna siecia.
Z czego pamietam to w rze teraz w tym abonamencie olimpijskim masz darmowe smsy i mmsy do ery na zawsze.

[ Dodano: Sob 25 Lut, 2006 ]
Osk92 pisze: Jak będziesz miał szczęście to jeszcze trafisz na K700i w erze. Ale wątpie by to nastąpiło.
Polecam Erę i MOto L6 :wink:
Ale tutaj jest mowa o l7 ktora jest lepsza niz l6 :wink:

#56271  autor: tomekk
 25 lut 2006, 13:23
Motka zdecydowanie lepsza ze wzgledu na karty pamieci, wyswietlacz, fajny odtwarzacz :wink: Do tego, jak kamil napisał, ma fajny wyglad :) Mysle ze nie ma sie nad czym zastanwiac :wink:

#56280  autor: Dragon
 25 lut 2006, 14:00
SE odpada, taki ekran to dzisiaj mozna dawc to klasy low end

P.S. A moze Sagem Myx 6-2 ? :smt029

#56281  autor: kamil1221
 25 lut 2006, 14:07
Dragon pisze:SE odpada, taki ekran to dzisiaj mozna dawc to klasy low end

P.S. A moze Sagem Myx 6-2 ? :smt029

Nie raczej Sagem myX6-2 odpada z powodu Orange Menu :arrow: chyba ze tobie nie przeszkadza??

No fakt Sagem myX6-2 jest lepszy od l7 na przyklad aparatem 1,3megapixel.

#56295  autor: szczeka
 25 lut 2006, 15:10
ale to SAGEM..dla wielu to najwieksza przeszkoda ;-) bo ten myx6-2 technicznie jest wymiatacz, jak na swoja cene, ale sagem.. ekhm

#56414  autor: Osk92
 25 lut 2006, 19:13
uuu to nie wiedziałem że chodzi o L7 :O Tym bardziej tylko i wyłacznie Moto :):)

#57578  autor: dziedziel
 02 mar 2006, 16:09
W takim wypadku bierz motorole, analizujac cenniki wychodzi duzo atrakcyjniej w porownaniu z orange.

Pozdrawiam Dziedziel