• Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Wszystko, co dotyczy telefonii komórkowej - usługi, promocje, opinie, itp. Nie o telefonach komórkowych! (patrz niższe działy)
Regulamin forum: Zanim założysz nowy temat upewnij się, że wybrałeś odpowiedni dział! W przeciwnym razie wyląduje w koszu! Tak samo będą traktowane nowe posty pisane nie na temat.

#563891  autor: Forest150
 27 cze 2012, 23:23
ManiacGSM, nie ładuj konta bo miałem pakiet do wszystkich i pózniej nie chciało mi wysłać smsa do innej sieci bo smsy za gol schodzą w pierwszej kolejności i to jest taki mankament... Nie wiem jak u innych ale u mnie tak się działo.

Jeśli Ci pomogłem, kliknij "pomógł"

#563908  autor: ManiacGSM
 28 cze 2012, 08:02
Karlos20 Dzieki- Jednak zaryzykowałem i doładowałem już konto, z tego co widzę to jednak schodzą smsy za gole (na szczęście)

#563938  autor: ManiacGSM
 28 cze 2012, 11:52
Jeszcze dwa mecze i koniec -jak na ironię w meczach anglia-włochy, portugalia-hiszpania były rzuty karne które nie są wliczane do sms'ów. (zgdodnie z regulaminem promo)

#564008  autor: Niezgodna7
 28 cze 2012, 17:06
Eee tam, smsy za gole... Nie lepiej mieć smsy do wszystkich sieci za np. 16zł (4600 smsów) ?
:-D

Ewidentnie nie wypiję herbatki z administracją Telepolis

#564048  autor: ManiacGSM
 28 cze 2012, 22:50
Zależy kto co potrzebuje- pakiety maja to do siebie ,że trzeba by je co miesiac przedłuzać, a tak poniekad dzięki takim promocjom mój operator sponsoruję w minimalnym procencie moje kontakty z innymi w Orange. Teraz i tak przeskoczyłem do taryfy GO ,więc nie muszę pilnować ile sms'ów mi zostało co miesiąc.

#564244  autor: ManiacGSM
 29 cze 2012, 22:56
W niektórych taryfach pomarańczy też jest 600 sms do wszystkich - oczywiscie nie wiadomo na jak długo. Ja dobiłem za stówę konto ponieważ nie miałem ochoty co miesiąc przedłuzac smsów i robić potem megaskarbonki -zobaczę jak mi życie minie w taryfie Go , mało dzwonię wiec kasa trochę poleży , ewentualnie mam potem w planach wrócić do POPa i ładować tylko za dyszkę.-Póki rzecz jasna pomarańcza nie wyłączy darmowej usługi przedłuzania konta, bo u nich wszystko jest możliwe. :mrgreen:

#564247  autor: KC-KARLOS
 29 cze 2012, 23:07
ManiacGSM pisze:W niektórych taryfach pomarańczy też jest 600 sms do wszystkich - oczywiscie nie wiadomo na jak długo.
SMSy do wszystkich są dostępne do odwołania. Pakiet można kupić w Orange POP, Nowe Orange Go i Orange ONE.

🌟Mija już 15 lat odkąd jestem na Forum Telepolis.pl - kiedy to zleciało?! Dzięki za ten czas i nadal do usług! Pozdrawiam 🌟

#564313  autor: ManiacGSM
 30 cze 2012, 13:48
Dokładnie tak jak mówisz-szczypałem się tyle miesięcy ,aż w końcu zdecydowałem i zakupiłem taniej kod na alledrogo ,i zostanę przy tej taryfie. Szczególnie ,że dzwonienie u mnie jest znikome tylko smsy i to w 98% do Orange. Wcześniej w POPie korzystałem z pakietów ale różnie to bywało bo czasem zużywałem tylko 200 ,a czasem 800 sms'ów w miesiącu. Nawet myślałem czy co miesiąc regularnie nie przedłużać tych pakietów ,ale to by była istna i niepotrzebna skarbonka po roku.