Witam
Już wyjasniam o co chodzi. Otoz do tej pory - internet w komorce (GPRS EDGE) dzialal jak najzupelniej sprawnie. Tzn wchodzilem sobie na stronki internetowe bez wiekszego problemu (w tym i na Telepolis).
Jakis czas temu (dokladnie 05.06.2012) dostałem sms-a z Play (9999) o takiej tresci:
"Twoje obecne ustawienia internetu niebawem wygasna. Za chwile otrzymasz SMS z nowa konfiguracja-zaakceptuj zmiany, ciesz sie szybszym polaczeniem. Dziekujemy Play".
SMS wtedy nie przyszedl, jednak nie zwrocilem na to uwagi - bo wszystko dzialalo.
Od kilku dni natomiast pojawil sie problem. Moge odbierac e-mail na skonfigurowanych skrzynkach pocztowych, nie moge natomiast polaczyc sie z jakakolwiek witryna internetowa.
Pomyslalem ze to wina ustawien. Wyslalem zatem SMS o tresci Play na nr 9999 (a takze LG S310 Play na 9999). Przyszly ustawienia - zapisalem je.
Jednak wciaz jak chce wejsc na jakas witryne, pasek postepu siada w okolicach 1/4 i pojawia sie komunikat:
"Polaczenie nie powiodlo sie".
Czy ktos ma pojecie - o co moze w tym chodzic ?
Ps. U mnie Play czesto przeskakuje w tzw. Roaming innych sieci (Plus, ORange). Wyszukalem w necie, ze np w Iphonie trzeba wlaczyc dane mobile w roaming...u mnie niestety takiej opcji nie ma
Bede niezmiernie wdzieczny za pomoc