• Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy telefonów komórkowych marki Siemens, BenQ i BenQ Siemens oraz akcesoriów do nich - opinie, uwagi, pytania, itp.
 #56189  autor: prorok24
 25 lut 2006, 08:15
WITAM!!!

ZASTANAWIAM SIE CZY KUPIC SOBIE SIEMENSA
CXV70 CZY COS INNEGO. JAK WY SADZICIE

POZDRAWIAM

#56201  autor: Osk92
 25 lut 2006, 10:38
Wolałbym CXT70... ale to to samo z inną obudową. Sądzę fajna offerta :) Telefonik porządny. Możesz też looknąć w link w moim podpisie !

#56220  autor: Vin
 25 lut 2006, 11:16
Bardziej opłaca ci sie kupić CXT70, bo ma stabliniejszy soft :)
Albo mi sie poprostu taki trafił :roll:
Kamerką filmu nie nakręcisz, ale jak nie będziesz nią szybko ruszał, to na tych 30sekundach nawet fajny filmik wyjdzie :)
Zdjęcia w rozdzielczości "Premium" całkiem całkiem, tylko musisz sztywno trzymać łape, a na morozie nie jest to ciekawe przeżycie... :| :wink:
Masz tu wielką możliwość wyboru themsów i łątwą ich instalacje-wchodzisz w katalog, klikasz na thems, telefon pyta cie, czy zmienic motyw, ty dajesz tak i masz :)

A może dołożył byś ze 100zł i kupił SX1 :?: :D
Tu masz dużo lepszą kamere i jak trzesiesz ręką przy zdjęciach(troszke) to wychodza tak, jakbyś trzymał łape sztywno :)
Pozatym to symbian, więc masz niesamowita możliwość wgrania najróżniejszych programów, gier, patchów itp. :)

#56293  autor: Klusek
 25 lut 2006, 15:03
Dobry telefonik z kilkoma przydatnymi funkcjami, jak na dzisiejsze czasy żadna rewelacja, ale na pewno nie jest to zły telefon. Dość dobry aparat (jak na VGA), wyśmienity kalendarz z organizerem, 10MB pamięci które w zupełności starczą na gry, dźwięki i zdjęcia. Co do stabilności telefonu to nie ma różnicy czy jest to CXV czy CXT, bo to jest dokładnie to samo, różnica jest tylko w obudowie i kilku dodatkowo zainstalowanych pierdółkach :) Sporą zaletą samych Siemensów jest to, że można je naprawdę mocno "stiunigować", jest bardzo wiele przydatnych patchy które mogą odmienić telefon pod względem funkcjonalności jak i pod względem wizualnym.

P.S. Osk92 proszę Cię opanuj się troszkę z wciskaniem każdemu swojego telefonu, gdzie byś nie napisał tam zaraz musisz dodać, że sprzedajesz telefon. Jeżeli znajdzie się chętny na jego kupno to na pewno Cię znajdzie.

Obrazek
Obrazek

odp

#56977  autor: Kiler
 27 lut 2006, 21:21
Ja bym wolał jednak cxv70 miałem go i to dosć pożądny telefon 8) CXT70 niema niektórych funkcji co cxv70 . Podsumówując cxv70 ma ukryte zalety .Trzeba go rospracować . Teraz już go niemam bo kupiłem sobie nokie 6630+512mb pamięci polecam tą nokie tylko trzeba troche kasy włożyć

Jak ci pomogłem daj mi punkta. Kiler to ja;p Przed przeczytaniem skonsultuj sie z psychologiem lub wariatkowem
 #57012  autor: Klusek
 27 lut 2006, 21:59
Kiler pisze:[...]CXT70 niema niektórych funkcji co cxv70[...]
Tak się składa, że te telefony mają identyczne funkcje.

Obrazek
Obrazek

#57026  autor: MarcinK
 27 lut 2006, 22:26
ano identyczne, jedyne róznice to obudowa oraz to ze CXV jest zrobiony dla Vodafone a CXT dla T-Mobile :wink:
@prorok24
i tak na marginesie, Capslock wyłącz bo warna zarobisz :!: