• Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Wszystko, co dotyczy urządzeń Apple: iPhone, iPod oraz iPad - opinie, uwagi, pytania, itp.
Regulamin forum: 
Jeśli interesują Cię sprawy związane z aplikacjami oraz systemami mobilnymi Apple - zajrzyj do działu iOS i iPadOS.

#561495  autor: ania19861
 18 cze 2012, 15:00
Niestety u mnie nie ma tak łatwo...nie potrafię tego skonfigurować, ale chyba mój iPhon coś szwankuję, muszę sie zgłosić do specjalisty...:)

#561671  autor: code
 19 cze 2012, 06:41
konrad pisze:a powiedz mi proszę, jak mam "wgrać" zakupione utwory w iTunes do mojego 4S ? Kupiłem muzykę z pozycji aparatu oraz samego iTunes. Ale nie mam zielonego pojęcia jak je wrzucić do 4S ? :)
na pewno masz utwory w bibliotece. zaznacz na karcie "informacje" w iTunes "ręcznie zarządzaj muzyką.." i przenieś drag&drop :)

#562015  autor: konrad
 20 cze 2012, 15:14
zrobiłem tak jak mówisz i nie ma, zrobiłem zrzutke ekranu.
rzeczy kupione:
Obrazek
tutaj masz to co mam dostępne:
Obrazek

#563054  autor: code
 24 cze 2012, 14:06
zakładam, że masz autoryzację komputera (sklep -> autoryzuj ten komputer)

jak kliknąłeś "sprawdź dostępność rzeczy do pobrania" i w bibliotece dalej nie masz nic, rozwiń po lewej stronie "sklep" i tam powinieneś mieć listę "zakupione". rzeczy powinny być na tej liście. jeśli ich nie ma,

wejdź do iTunes Store w iTunes i po prawej stronie masz link "Purchased". klikasz i wybierasz "Music", tu masz pokazane czego nei masz ściągniętego a zostało kupione, klikasz i się ściągnie.

daj znać, pozdrawiam

#563456  autor: Tidus
 26 cze 2012, 12:05
"Purchased" dla muzyki (iTunes in the cloud) działa tylko na amerykańskim koncie, na polskim działa tylko dla appów i książek. Także nie zarzucaj mi w innym temacie, że źle mówię, ale doczytaj na drugi raz. W Polsce nie zbackupowana muzyka kupiona z iTunes na iPhonie przepada.