klientTM pisze:W sumie nie wysyłam tak dużo SMSów, ale jednak wysyłam (kilkanaście, kilkadziesiąt) - i tutaj schodziłoby to z Pakietu a nie doliczało się.
Tak samo roaming, miałbym potrącany z pakietu?
Tylko zastanawiam się czy np. PdB +50% = 147,60 zł brutto do wykorzystania wymieni się na 200 min, czy ten pakiet nie będzie za mały, jeżeli wykorzystuję ok. 200 min/mc. Ale licząc koszt 1 min jako 35gr, wychodzi koszt połączeń 70 zł + ew. roaming - czyli ta taryfa powinna być ok?
Jest dokładnie tak jak piszesz, roaming jest potrącany z pakietu i jest to jedyna rozsądna opcja na rynku jeżeli chodzi o roaming. Wiem bo prowadzę telefony w jednej z firm, której właściciel dużo jest za granicą i to na razie jedyna taryfa na rynku, którą warto wziąć do roamingu.
[ Dodano: 2012-06-18, 10:53 ]
karola1041 pisze:Akurat cena telefonu wynosi 1 zł, chodzi mi o to 10% bo nie rozumiem tego
Niestety z tego co ustaliłem, bo ostatnio przedłużałem właśnie PB, to już te 10% jest nieosiągalne, zamiast tego SUK daje pakiet powiększony do 75% z telefonami, i tutaj na forum piszą, że z 50% ale ja dostałem, z cennika 25% a pakiet +75%. Rabatu 10% raczej już Ci się nie uda wyciągnąć
[ Dodano: 2012-06-18, 10:56 ]
karola1041 pisze:Do tej pory również korzystam z PB i gdy poszłam do t-mobile strasznie się zawiodłam. W moim aktualnym pakiecie płacę co miesiąc 150 zł i mam do wykorzystania 360zł(pakiet wartościowy)
A tak przy okazji, jaka to promocja że masz ponad 200% do wykorzystania tego za co płacisz, nie przypominam sobie że były takie promocje

szukałem i szukałem i znów wróciłem do abo Play.....nic lepszego dla mnie na razie nie wynaleziono:)