• Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
    :?:
Dylematy przed zakupem? Nie wiesz na jaki model się zdecydować? Tutaj znajdziesz pomoc.
:?:
Regulamin forum: PRZECZYTAJ UWAŻNIE:

1) Zanim założysz nowy wątek, przejrzyj wcześniejsze tematy i/lub skorzystaj z wyszukiwarki w celu znalezienia podobnych tematów..!
2) Nowy temat zakładaj dopiero, jeżeli nie znalazłeś(-aś) odpowiedzi lub masz bardziej precyzyjne wymagania lub wiedza zawarta w podobnych tematach nie rozwiewa Twoich wątpliwości. W przeciwnym wypadku temat może zostać przesunięty do kosza..!
3) Tematy w stylu: "Co jest lepsze? Telefon A, czy B?" - zostaną przesunięte do kosza..!
Pamiętaj, że my pomagamy, ale nie wybieramy za ciebie telefonu!
Jeżeli wybrałeś już dwa modele, to z tych dwóch sam musisz zdecydować co kupujesz.

4) Zakładając temat należy dobrze nadać tytuł tematu, tak aby innym było prościej ocenić o czym on będzie.
5) W treści posta (nie w tytule tematu) należy podać jak najdokładniej następujące informacje:
- wymagania odnośnie telefonu
- preferencje odnośnie marki
- miejsce zakupu: nowy, używany, w sklepie, aukcjach, u operatora?
- kwota przeznaczona na zakup bądź plan taryfowy operatora
- wszystkie telefony brane pod uwagę na początku przez autora
- opcjonalnie: podać jaki telefon(/telefony) użytkownik miał wcześniej i czy był z niego zadowolony.
Czy zapoznałeś(-aś) się regulaminem działu ?
 #5611  autor: max000
 16 maja 2005, 15:02
Mój kolega zastanawia się nad zakupem komórki z kolorowym wyświetlaczem i mp3.

No i żeby było jak najtaniej i najlepiej żeby telefon był nowy.

#5612  autor: Bartosz
 16 maja 2005, 15:26
tak tylko ,ze kolorowy wyświetlacz to teraz już prawie std (no bo jak dobrze pamiętam siemens sl42/45 miał mp3 ale mono wyświetlacz) więc pozostaje kwestia mp3 - a raczej pamięci na te mp3
moim zdaniem to zastanawiałbym się nad motka E398 (karta w std. 64 MB) oraz w miarę przystępna cena ok 650-700 zł lub w podobnej cenie siemens S65
ale najlepiej jak ktoś inny się wypowie na temat mp3 w telefonie - jaka jest max pojemność karty pamięci na której można zapisać mp3 i którą obsłuży telefon ? (chodzi o to ,że potrzebuję kupić taki telefon ale nie wiem jaki będzie najlepszy)

#5613  autor: max000
 16 maja 2005, 15:41
Ta motka chyba kosztuje troche więcej ...

#5614  autor: Dragon
 16 maja 2005, 15:56
za 600zł moznaj a kupic bez problemu, jesli chodzi o mp3 to ja bym jeszcze polecal SPV, mozna kupic juz nawet za 450zł

#5618  autor: max000
 16 maja 2005, 17:19
Piszecie chyba o cenach telefonów użuwanych, a chodzi o jak najtańszy z mp3 i kolorowym :lol:

No chyba że nie ma już tańszych.....

#5628  autor: piotrz
 16 maja 2005, 21:03
jak najtańszy...to znaczy???

#5631  autor: Dragon
 16 maja 2005, 21:53
nie da sie zejsc poniezej 400zł jesli che sie miec i mp3 i kolorwy wyswietlacz

#5650  autor: max000
 17 maja 2005, 16:20
Acha no to mu to musze powiedziec tak naprawde to mi powiedzial tylko zeby byl raczej tani a nie wiem co to dla niego znaczy :-D