Ja rowniez w koncu dopiolem swego ale przez kolezanke w O..... .
SE 520i za 1 zl. ale jaja byly niesamowite... okazalo sie ze jesli bym chcial zmienic plan taryfowy z Mix'a Nowa Idea Optima na Twoj MIX to nie ma tego telefonu dla mnie w ProPozycji a jesli bym zostal w Mix NIO to jest i to po 40 zl. Okazalo sie nawet ze oferta telefonow jest 2 razy wieksza przy staym mixie niz przy nowym malo tego wiele nowych telefonow jest dostepnych dla starego mix a dla nowych klientow ich nie ma w ofercie.....
Wiec bitwa wygrana - za 1,5 miesiaca drugi telefon (z aktywacja) mam nadzieje ze wygram wojne (czyli dostane to co chce...)
PS
Jesli chodzi K750i to sprobuj odwiedzic salony firmowe - i pytac sie bo nawet polowa telefonow nie jest na polkach. (pl. konstytucji/panska).
SE 520i za 1 zl. ale jaja byly niesamowite... okazalo sie ze jesli bym chcial zmienic plan taryfowy z Mix'a Nowa Idea Optima na Twoj MIX to nie ma tego telefonu dla mnie w ProPozycji a jesli bym zostal w Mix NIO to jest i to po 40 zl. Okazalo sie nawet ze oferta telefonow jest 2 razy wieksza przy staym mixie niz przy nowym malo tego wiele nowych telefonow jest dostepnych dla starego mix a dla nowych klientow ich nie ma w ofercie.....
Wiec bitwa wygrana - za 1,5 miesiaca drugi telefon (z aktywacja) mam nadzieje ze wygram wojne (czyli dostane to co chce...)
PS
Jesli chodzi K750i to sprobuj odwiedzic salony firmowe - i pytac sie bo nawet polowa telefonow nie jest na polkach. (pl. konstytucji/panska).
Dimson pisze:No Panowie i Panie od dziś zaczynam walkę z Orange o K750i.
Życzcie mi powodzenia.
Dzwoniłem dziś po raz pierwszy i cena wyjściowa przy planie Firma 100 - 699zł![]()
Czas rozpocząć grę......
Opiszę w skrócie moją sytuację.
Wcześniej tel. był na osobę fizyczna jakoś w listopadnie skończyła się umowa. (czyli przeszła na czas nieokreślony)
Kilka dni po skończeniu tej umowy zrobiłem cesję z os. fizycznej na firmę (plan FIRMA 100)
Po zrobireniu tej cesji chciałem odrazu skorzystać z propozycji w Orangu ale miła Pani powiedziała mi że będzie to mozliwe dopiero po opłaceniu trzech faktur
No i właśnie dziś opłaciłem trzecią fakture i zobaczymy jak się zakończy ta zabawa.
Chciałbym jakoś dogadać się z Orange ale też chciałbym K750i za rozsądne pieniądze, co nam z tego wyjdzie zobaczymy......
[ Dodano: 2006-02-16, 12:27 ]
No więc walka okazał się krótka gdyż dali mi warunki które mi odpowiadają![]()
Tzn. zadzwoniłem do propozycji i przy drugiej rozmowie (oczywiście był tekst o ew. zmianie operatora) dostałem to czego chciałem. (niestety narazie K750i nie ma w magazynie)
A wię przy pozostaniu na 24 miesiące zaproponowali mi K750i za - 29 zł netto
przy planie taryfowym FIRMA 100.
Teraz pozostaje mi czekać na ten telefon tylko ciekawe jak długo![]()
Ps. może znacie jakieś salony w Wa-wie gdzie można dostać K750i