gucioo pisze:Obecnie korzystam z sieci Orange na kartę, planuję jednak zmianę operatora ponieważ zależy mi na internecie i tanich sms (najlepiej do wszystkich sieci), a tych dwóch rzeczy Orange nie może mi zagwarantować. Zastanawiam się nad Red Bull MOBILE na kartę, przy doładowaniu za 30 zł mam 300mb transferu, po wykorzystaniu 300mb internet jest nielimitowany, ale spowolniony do 32kb/s; za 10zł mogę kupić nielimitowane sms do 4 sieci; minuta do wszystkich 29gr; sms do wszystkich 9gr; mms do wszystkich 19gr. Znacie jakieś inne, podobne, a może lepsze oferty i co sądzicie o Red Bull MOBILE?
Zdecydowanie lepiej wybrać Lubię to, czyli starter Play Fresh i zmiana na Lubię to kodem, w Lubię to masz większy limit na net po doładowaniu za 50 zł niż w RBM, masz opcje nielimitowane sms-y, dodatkowe pakiety danych jeśli trzeba, masz pakiet 10 za 5.
Jak doładujesz 50 zł to masz 25 zł na miesiąc jeśli liczysz w skali miesiąca, a limit na net masz wyższy niż przy niższym doładowaniu, więc raczej ładuj za 50 zł, tak będzie korzystniej.