• Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Wszystko, co dotyczy ofert abonamentowych operatorów.
Regulamin forum: 
W tym dziale dyskutujemy o ofertach na ABONAMENT.

Uwaga! Jeżeli szukasz oferty dla siebie i nie wiesz, na którą się zdecydować - zadaj pytanie w dziale Jaką ofertę wybrać?
  • Strona 178 z 217
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 217

#558858  autor: i-ceum
 05 cze 2012, 23:56
[/quote]

W SUK jest oferta tylko z opcją +75%, przy czym telefony wybiera się z cennika dla opcji +50%. Zresztą uważam, że obecnie PB przestał być ciekawą taryfą, od kiedy od pakietu wartościowego nie są już odliczane opłaty za dodatkowe usługi czy sms-y premium. Obecnie powiększają one kwotę faktury jako odrębne pozycje. W tej sytuacji o wiele ciekawsza stała się Nowa Firma.[/quote]

No nie do końca. Z pakietu wartościowego w dalszym ciągu odliczany jest roaming. Od 1. lipca tanieje transmisja danych w roamingu, jej koszt też będzie schodzić z pakietu wartościowego.

#558902  autor: zzz
 06 cze 2012, 10:20
i-ceum pisze:
W SUK jest oferta tylko z opcją +75%, przy czym telefony wybiera się z cennika dla opcji +50%. Zresztą uważam, że obecnie PB przestał być ciekawą taryfą, od kiedy od pakietu wartościowego nie są już odliczane opłaty za dodatkowe usługi czy sms-y premium. Obecnie powiększają one kwotę faktury jako odrębne pozycje. W tej sytuacji o wiele ciekawsza stała się Nowa Firma.[/quote]

No nie do końca. Z pakietu wartościowego w dalszym ciągu odliczany jest roaming. Od 1. lipca tanieje transmisja danych w roamingu, jej koszt też będzie schodzić z pakietu wartościowego.[/quote]

Co nie zmienia faktu, że to jest pakiet wartościowy, który z założenia - miało się wydawać na każde działanie.
Słabo...

Może obniżki telefonów w tym pb przynajmniej wyglądają sensownie...

#558912  autor: klientTM
 06 cze 2012, 11:24
Czy ktoś wie, o której godzinie będzie załadowana Promocja urodzinowa na stronę internetową (chyba, że to oferta niedostępna przez Internet?) :) ?
Te kupony dające 50% zniżki przez pół roku, które podobno mają być wysyłane - będą dotyczyły także przedłużeń, czy nowych aktywacji? Będą jakieś "haczyki", np. nie będzie żadnego bonusa minut itp. jeżeli skorzystasz z tej zniżki?

#558924  autor: st.konsultant
 06 cze 2012, 12:33
klientTM pisze:Czy ktoś wie, o której godzinie będzie załadowana Promocja urodzinowa na stronę internetową (chyba, że to oferta niedostępna przez Internet?) :) ?
Te kupony dające 50% zniżki przez pół roku, które podobno mają być wysyłane - będą dotyczyły także przedłużeń, czy nowych aktywacji? Będą jakieś "haczyki", np. nie będzie żadnego bonusa minut itp. jeżeli skorzystasz z tej zniżki?
chodzi o nowe aktywacje

#558925  autor: M@jkel
 06 cze 2012, 12:41
klientTM pisze:Czy ktoś wie, o której godzinie będzie załadowana Promocja urodzinowa na stronę internetową
Niby jest jakaś oferta "urodzinowa"
http://www.t-mobile.pl/pl/indywidualni/ ... _telefonem
ale to jakiś dowcip chyba. Jestem w Erze od prawie 7 lat już, i zawsze urodziny były dość atrakcyjne. To, co jest teraz, to jakaś kpina z klientów.

#558933  autor: klientTM
 06 cze 2012, 13:12
Dla Biznesu dalej nie ma (chyba, że czegoś nie widzę) :(

#558954  autor: arasel
 06 cze 2012, 14:39
No cóż, o przedłużających zapomnieli. A nową aktywację to sobie mogą proponować, ale wątpię żeby się znalazło wielu chętnych. Cennik nadal bez zmian i dziś nowy klient dostanie Galaxy S Plus za 59 w R60 a stały klient za 599. Nawet doliczając różnicę w cenie abonamentu nadal oferta jest gorsza. :roll:

#558968  autor: abc_rlz.
 06 cze 2012, 15:37
Wie ktoś może, czy te 50 % przez 6 m-c można wykorzystać przy smartfonowej okazji ?

#558977  autor: Jacun28
 06 cze 2012, 16:56
abc_rlz. pisze:Wie ktoś może, czy te 50 % przez 6 m-c można wykorzystać przy smartfonowej okazji ?
Dolączam sie do pytania.

#558978  autor: michal0077
 06 cze 2012, 17:01
tak

może mi ktoś w ciągu godziny wysłać ten kod promocyjny ? bo ja go dopiero dostane 17 :(

#558990  autor: kapral44
 06 cze 2012, 17:44
Nie mozna tego wykorzystac w smartfonowej okazji... slowa konsultanta z Boku

#558998  autor: michal0077
 06 cze 2012, 18:09
tu i tu są te same telefony

może mi ktoś podać ten kod ?

#559013  autor: abc_rlz.
 06 cze 2012, 19:53
michal0077 pisze:tu i tu są te same telefony

może mi ktoś podać ten kod ?
Telefony może i owszem, ale ceny już nie są te same ;)

#559016  autor: Dopamina
 06 cze 2012, 20:34
klientTM pisze:Czy ktoś wie, o której godzinie będzie załadowana Promocja urodzinowa na stronę internetową (chyba, że to oferta niedostępna przez Internet?) :) ?
Witam, a od kiedy z pakietu wartościowego nie pobiera opłat za sms-premium ? Czy to dotyczy tylko nowych umów ?
I mam pytanie umowa kończy mi się 12-tego września, dzwoniłam do boa i jeden konsultant powiedział mi że będę mogła przedłużyć umowę 12-tego czerwca a drugi zaś twierdzi że 12 ale lipca jak to jest ?. I mam pytanie czy tego 12-tego czerwca pojawi się dla mnie oferta w iboa?

#559037  autor: paolo1pl
 06 cze 2012, 22:26
Dopamina pisze:Witam, a od kiedy z pakietu wartościowego nie pobiera opłat za sms-premium ? Czy to dotyczy tylko nowych umów ?
Zmiana była chyba na przełomie sierpnia i września poprzedniego roku i dotyczy zarówno nowych umów, jak i przedłużeń (aneksów).

#559065  autor: st.konsultant
 07 cze 2012, 00:05
Dopamina pisze:
Witam, a od kiedy z pakietu wartościowego nie pobiera opłat za sms-premium ? Czy to dotyczy tylko nowych umów ?
I mam pytanie umowa kończy mi się 12-tego września, dzwoniłam do boa i jeden konsultant powiedział mi że będę mogła przedłużyć umowę 12-tego czerwca a drugi zaś twierdzi że 12 ale lipca jak to jest ?. I mam pytanie czy tego 12-tego czerwca pojawi się dla mnie oferta w iboa?

W taryfach Nowy Pakiet Biznes smsy są rozliczane z pakietu. Natomiast w taryfach Pakiet dla Biznesu już nie.

Co do pytania o ofertę, to zależy ile płacisz. I czy pytasz o opcję z wymianą telefonu. Jeżeli tak to najwcześniej w biznesie to 4,5 miesiąca przed końcem umowy.

W IBOA ofety nie pojawiają się już szybciej. Obecnie w każdym kanale sprzedaży tak samo.

#559110  autor: paolo1pl
 07 cze 2012, 12:14
st.konsultant pisze:W taryfach Nowy Pakiet Biznes smsy są rozliczane z pakietu. Natomiast w taryfach Pakiet dla Biznesu już nie.
Niby tak, tylko aneksu na Nowy Pakiet Biznes już zawrzeć nie można, bo taryfa została wycofana ze sprzedaży. Wiem, bo próbowałem, niestety bezskutecznie :?

#559118  autor: st.konsultant
 07 cze 2012, 12:57
paolo1pl pisze:
st.konsultant pisze:W taryfach Nowy Pakiet Biznes smsy są rozliczane z pakietu. Natomiast w taryfach Pakiet dla Biznesu już nie.
Niby tak, tylko aneksu na Nowy Pakiet Biznes już zawrzeć nie można, bo taryfa została wycofana ze sprzedaży. Wiem, bo próbowałem, niestety bezskutecznie :?
Pisząc o NPB, miałem na myśli osoby już korzystające z tej opcji. Teraz można brać faktycznie tylko PDB.

#559214  autor: Red
 07 cze 2012, 20:01
A ja chyba rozstaje się z T-Mobile. Chciałem przedłużyć umowę, ale na moje pytanie o ofertę lepszą od standardowej i SUK, usłyszałem, że nie ma możliwości załatwienia czegokolwiek. Na aktualnym numerze jestem w T od 7 lat (rachunki min. 120 zł)... Chciałem wziąć Galaxy S3, ale po moim tekście, że Play jest tańszy itd konsultant nie zaproponował kompletnie nic. Stwierdził jedynie, że mu przykro :roll: Żeby jeszcze tego było mało, T podniósł mi abonament "bo wygasła promocja z końcem umowy na czas określony" :evil:

#559228  autor: st.konsultant
 07 cze 2012, 20:32
Red pisze:A ja chyba rozstaje się z T-Mobile. Chciałem przedłużyć umowę, ale na moje pytanie o ofertę lepszą od standardowej i SUK, usłyszałem, że nie ma możliwości załatwienia czegokolwiek. Na aktualnym numerze jestem w T od 7 lat (rachunki min. 120 zł)... Chciałem wziąć Galaxy S3, ale po moim tekście, że Play jest tańszy itd konsultant nie zaproponował kompletnie nic. Stwierdził jedynie, że mu przykro :roll: Żeby jeszcze tego było mało, T podniósł mi abonament "bo wygasła promocja z końcem umowy na czas określony" :evil:
Od dawna było tu pisane, że nie ma nikogo nad SUK, także nie wiem na co liczyłeś.

A co do abonamentu wyższego to taki zapis masz w umowie.
  • Strona 178 z 217
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 217
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178