• Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
Chińskie telefony i inne mniej lub bardziej egzotyczne marki, a także dyskusja ogólna, ponad podziałami według producentów.
 #55860  autor: Kerrinf
 23 lut 2006, 21:41
Mogłby mi ktos pomóc gdzie moge kupic adaptor? Gdzie moge znalezc na rynku w komisie w sklepach komputerowych? Nie mam konta na allegro wiec nie piszcie ze mozna na allegro bo wiem. Ale nie mam konta i nie chce mi sie czekac tyle az zaloze i kupie zanim przyslą blee. Pomozcie plax. Pozdrawiam.

#55862  autor: zol82
 23 lut 2006, 21:46
Jesli ci chodzi o adaptor do kart pamięci to najlepiej w sklepach fotograficznych.

#55878  autor: Klusek
 23 lut 2006, 22:37
A jeśli chodzi o IrDE (choć sam już nie wiem o co chodzi) to w pierwszym lepszym sklepie komputerowym. Poza tym w sieci przecież jest od groma sklepów gdzie możesz sobie kupić cokolwiek tylko chcesz bez potrzeby zakładania konta.

Obrazek
Obrazek

#55881  autor: Gela
 23 lut 2006, 22:43
W sklepach komputerowych kupisz. Albo jakies sklepy internetowe. Nie musisz sie logowac ani nic. Wysyłają w 2 dni i niemusisz nigdzie jechac.
TU jest jeden
TU jest drugi (tanszy)

#55919  autor: daniel
 24 lut 2006, 08:53
Gela pisze:W sklepach komputerowych kupisz. Albo jakies sklepy internetowe. Nie musisz sie logowac ani nic. Wysyłają w 2 dni i niemusisz nigdzie jechac.
TU jest jeden
TU jest drugi (tanszy)
Osobiscie polecam ten pierwszy, z tych dwuch.
Przesyl danych jest naprawde szybki, a i ona nie przerywa, tak jak inne...
Znam to z autopsji :))

Lights are blinding my eyes...