Oki, a powiedz mi posiada Equalizer? Bo wiem że niektóre modele miały z tym problem (seria Walkman), no i oczywiście jak gra na słuchaweczkach?
Nie ma ale możesz doinstalować dowolny korektor graficzny z Google Play (cała masa programów za darmo). Ma słuchawkach gra dobrze jak na Androida. Audiofilem nie jestem ale moja Neo na słuchawkach dodawanych do zestawu gra bardzo dobrze (Winamp + Equalizer).
Kamileusz86 pisze:Telefon polecam, z pewnością będziesz zadowolony, chyba że lubisz pograć w gry to lepiej weź SE NEO V , niby te same parametry ale poprzez mniejszą rozdzielczość bardziej ambitne gry na LWW trzeba szukać skonwertowane do hvga na warezach, chomiku itp (sporo nie działa bez Roota).
Nie mąć w głowie. Pobierając gry z Google Play będą pasowały do telefonu. Nie trzeba się bawić w żadne Chomiki, Warezy czy podobne śmieszne rzeczy. Jest cała masa darmowych gier, więc jest w czym wybierać.
Kamileusz86 pisze:Bateria niestety trzyma tylko 2 dni
Chciałbym, aby u mnie tak długo trzymała

Alcatel OT301 ➡ Motorola T180 ➡ Ericsson R310s ➡ SE K700i ➡ Samsung SGH-X450 ➡ Nokia 3310 ➡ SE K550i ➡ Nokia 6650d ➡ Xperia Neo ➡ Lumia 820 ➡ Xperia S ➡ HTC Desire 820 ➡ HTC One M8 ➡ Huawei P9 ➡ Galaxy S6 ➡ Nokia 7.2 ➡ Galaxy A71